این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم خودم 9 ماهگی راه افتادم شوهرمم همین طور بچه اولمه
خب اشکال نداره بچت اینجوریه. منو شوهرم حدود یک سالگی دندون در آوردیم و پسرمون ۴ ماهگی و دخترمون ۵ ماهگی دندون داشتن. این چیزا که مهم نیس. شاید وزنش یکم بالاس یا کلا تنبله😁
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
دختر من بیست ماهگی تازه راه افتاد نگران نباش چهار دست و پا هم دیر رفت سینه خیز که اصلا نرفت فقط زود نشست حتی دمر هم نیتونست بشه الان سه سالش مشکلی هم نداره بعضی بچه ها تو بعضی چیزا تاخیر دارن
به کسی چه ربطی داره گلم،بازه ی راه افتادن بچه ها از ۹ ماهگیه تا ۱۸ ماهگی،و کاملا هم طبیعیه بچتون،نگران نباش،هر کس گفت بگو تا ۱۸ ماهگی وقت داره،من اطرافم زیاد دیدم ۱۶،۱۵،و حتی ۱۸ ماهگی راه رفتن،نگران نباش
مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه
از نظر متخصص ها هم بچه تا ۱۸ ماهگی فرصت داره که راه بره. راه رفتن تو یک سالگی که یه قانون نیس
[QUOTE=53087074]نه عزیزم خودم 9 ماهگی راه افتادم شوهرمم همین طور بچه اولمه[/QUOTEب نظرم ربطی نداره ..منم خودم نه ماهگی حرف زدم دخترم الان نوزده ماهشه حرف نمیزنه..بخدا بچت کوچیکه هنوز...تا یه سال و شیش ماه وقت داره راه بره