2777
2789
عنوان

نوزادم همش زور میزنه

198 بازدید | 21 پست

تو بیمارستان علاوه بر شیر خودم شیرخشک آپتامیل دادم 

بعد بالا می‌آورد دکتر گفت arبده اونو دادم دستشوییش خمیری شد اذیت میشد قطع کردم ببلاک ساده دادم گفتن ببلاک ازهمه سبک تره 

حالا همش زور میزنه کبود میشه 

الان ۲۸ روزشه 

قبلا روزی ۷ یا ۸ بار پی پی میکرد 

الان روزی ی با ر اونم با کمک ترنجبین 

چقدر ترنجبین بدم ضررنداره؟

عادت نمیکنه؟

روده هاش تنبل نمیشن؟

چیکار کنم 

کسی میدونه؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترنجبین ضرر نداره 

روزی یه قاشق چایی خوریش 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خب این مشخصه ک یبوستت اذیتش میکنه اگ شیر خودتم میخوره چیزای ملین بخور ولی باید بازم شیر خشکشو عوض کن ...

کدوم شیرخشک بدم؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

احتمالا کولیک هم داره. زور زدناش عصرا و شبا بیشتر نیست؟

همش در حال زور زدنو کبود شدنه

تمام شیرخشکا باعث یبوستنمن ۱۱ مدل شیرخشک عوض کردم

کدومش بهتره؟

فقط شیرخشک میخوره؟؟؟

کامفورت برای یبوست و دلدرد خیلی خوبه

اگر شیرخودت رو میخوره، خودت روزی یک لیوان ترنجبین یا شیرخشک میتونی بخوری، ولی به بچه نمیتونی بدی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اگه دوست داری همیشه شیر خودتو بخوره دیگه شیر خشک نده🫠بچه میفهمه و دیگه شیر خودتو نمیگیره چیزای ملین ...

شیرم کمه 

سه ساعتم زیر سینه ام باشه سیر نمیشه 

وزنشم خیلی پایینه 

اینجا دکتر داریم ؟ شما موضوع ب این مهمی و اینجا مطرح کردید؟!!!! بهتر ببرید پیش یه متخصص

همون متخصص گفت Arبده بد شد 

تجربه خیلی بیشتر کمک میکنه بعضی وقتا