2777
2789
عنوان

جو سمی نی نی سایت

119 بازدید | 13 پست

اینجا خیلی عجیبه چرا ؟

بخاطر اینکه هدف از تاپیک زدن درد و دل کردن و کمک خواستن از بقیه هست 

اما خب تاپیک میزنی یا دارن توهین میکنن 

یا دارن فاز منفی میدن 

تاپیک میزنی چطور خونمو  جمع کنم یهو همه میشن ادم های وسواسی خیلی تمیز حالا همینا بین یه مشت لباس کثیف نشستن دارن نظر میده 

میگن شوهرم حساسه همه میان میگن نهههههه شوهرای ما خیلی اپن مایندن اصلا حساسیتی نداره 

یا اینکه دائم انرژی منفی میدن وای اگه شوهرت صبح بلند شد لبخند نزد بدون زیر سرش بلند شده 

برو طلاق بگیر 

طرف حامله میشه میان میگن چرا مراقبت نکردی فلانی بیساری 

یه سریا هم هستن واقعا کمک میکنن که دم اونا گرم💖✌🏻

در کل با حرفاتون اتیش بیار معرکه نباشید

خب چرا اونور قضیه رو نمیبینی 

طرف شوهرش معتاده 

هر روز زیر مشت و لگده 

تو یه اتاق داره با مادرشوهرش زندگی میکنه 

میاد تاپیک میزنه راهکار بدید 

خب عزیز من راهکار تو فقط و فقط جداییه 

به نظرم بعضی وقتا  ما خواننده تاپیک ها بیشتر تعجب میکنیم و شاخ درمیاریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سطح فرهنگ تربیت شخصیت و شعور طی سالهایی که اینجا بودم و هستم روز به روز بد و بدتر شده متاسفانه 

حتی فرهنگ تبادل نظر هم نیست اینجا خیلی وقتها میزنم تو پستهام که نظر من برای استاتر مخالف ها ریپلای نکن باز اینقدر شخصیت ندارن میان الکی حرف میزنن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین پیشنهادات خوبی هم نمیدن یه مدت من زیاد میومدم نظر و راهنمایی میخواستم بعد کلا گ ه زده میشد به زندگیم یواش یواش داشت زندگیم میرفت به طلاق 

خیلی اینجا نظر و راهنمایی مخصوصا در مورد مسائل مهم زندگی نخواه خیلی از کاربرها راهکارهای خوبی نمیدن یا ممکنه در مورد خودشون جواب داده باشه ولی برای مورد دیگران مناسب نباشا

خب چرا اونور قضیه رو نمیبینی طرف شوهرش معتاده هر روز زیر مشت و لگده تو یه اتاق داره با مادرشوهرش زند ...

اون قضیش فرق داره 

من خودم تاپیک زدم بابت تمیزی خونه همه شدن یه مشت ادم وسواسی 

الان خانمه میگه همسرم به اسنپ اعتماد نداره میان میگن حتما خودش خانم سوار کرده به زنا تیکه میندازه

بله درسته 

ولی اکثر تاپیکها الکی مشورت میخان گلم در اخر هر نظری میدی میگه نه و ...

شما فرض کن روزانه چند نفر میان خودشونو خالی میکنن و انرژی منفی رو به دیگران منتقل میکنن 

یکی از آثار بارز این سایت عدم اعتماد به شریک زندگی و ... هست 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

ببین پیشنهادات خوبی هم نمیدن یه مدت من زیاد میومدم نظر و راهنمایی میخواستم بعد کلا گ ه زده میشد به ز ...

خب مشکل صددرصد شمایی که فکر کردی سایت اتاق مشاوره است 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

بله درسته ولی اکثر تاپیکها الکی مشورت میخان گلم در اخر هر نظری میدی میگه نه و ...شما فرض کن روزانه چ ...

افرین الکی جدیدا یه مشت بچه مدرسه ای بخاطر کنجکاوی های ج ن س ی شون وارد سایت شدن

اون قضیش فرق داره من خودم تاپیک زدم بابت تمیزی خونه همه شدن یه مشت ادم وسواسی الان خانمه میگه همسرم ...

از سال ۹۶ اینجام هیچ وقت تاپیک نزدم اگه برای موضوعی چیزی سوالی داشتم تو‌گوگل سرچ کردم نهایت آخرش زدم نی نی سایت .تاپیک هایی که درموردش بوده بالا اومده .شما نمیدونید پشت گوشی چه کاربری با چه سنی چه فرهنگی و....قرار داره