2777
2789
عنوان

قبول شدم🤧😂🥹بدون غلط

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 89 پست
اخه قلم خوردگی داشتم درو کوبیدم گفتم بایییییید قبولم کنی گفت بایییید نداریمگفتم داریم و برگه امتحانو ...

بخدا دهن منم باز مونده😐😂

دختر چه سلیطه ای واسه خودت خوشمون اومد🥹😂

دوتا کاربری دارم😎turk💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂اره یاد بگیر دوتایی باهم بزنید

اررره 

چقد من احساساتیم خاااااک

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بخدا دهن منم باز مونده😐😂دختر چه سلیطه ای واسه خودت خوشمون اومد🥹😂

قلب منی💚🌱👑

عزیزم 

واقعا اصلا عقده ای بازی درنیاورد

بار دوم گفت آفرین بدون اشتبا قبول شدی

اخه خیر سرم من ازهمه شون تو کلاس بیشتر حالیم بود

بعدشم یع مقدار شکست ناپذیرم 

🤣😕

منم خیلیییی احساساتیم🫠🫠💔کل شکستای زندگیم سر این موضوع بود

منم✅️

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

کنار دریا🥹🥹

من عاشق دریاام🫠

عشقم بهت درخواست میدم هرموقع حال داشتم درمورد جزئیاتش حرف بزنیم شبا برات شعر بفرستم پروانه های قلبم بیان سمتت🦋😂

الان فعلا برم به نویسندگیم ادامه برم😂من نیستم عکستو نذاریااا🙂🔪

کاربری ما دست ۲نفره♥️

من عاشق دریاام🫠عشقم بهت درخواست میدم هرموقع حال داشتم درمورد جزئیاتش حرف بزنیم شبا برات شعر بفرستم ...

اجازه گرفتم گذاشتم🥹😂لعنتی

باشه میفرستی

دوتا کاربری دارم😎turk💞