باورت نمیشه من از کلاس اول ابتداییم وسیله برا یادگاری نگه داشتم. ۲۰ سال پیش
آفرین چ ذوقی داری ماشالله.... من از شلوغ بودن اطرافم اذیت میشم شاید وسواس دارم نمیدونم ولی تنها چیزی ک از بچگی نگه داشتم ی نامه ست ... گاهی خیلی وسایلی ک خیلی دوسشون دارم و نمیتونم ازشون دل بکنم قطعا بعد از مدتی میندازم بره فقط نوبتشون دیرتر از بقیه ست...
وای افرین🥹 من اگ لباس عروس چون گرونه نخریدم دیگه حداقل لباس عقد میخرم و نگه میدارم خودم بچه که بودم ...
من خیلی چیز میز یادگاری نگه میدارم سجاده جشن تکلیفم دارم اون روز نشون دخترم دادم عقد بودم همسرم برام لباس اورده چندتاش دارم ولی اندازه ام نیست نگه داشتم شوهرمم کارت تلفن ها که توعقد باهاشون بهم زنگ میزده نگه داشته خیلی چیزا دیگه گاهی میاریم با بچه ها نگاه میکنیم یه آلبوم پر عکس از دوران عقد داریم دوران مجردی همه را نشون بچه ها دادیم نمیدونم کارمون خوبه یا عقل نداریم 😅😅اهان نامه ای که شوهرم اون موقع عاشقم بوده بهم داده هم دارم میخونند آی میخندن 😂
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.