سلام همسرم به من مشکوک هست نمیزاره تنها بیرون برم,تلویزیون شبکه رو عوض میکنه اگر سرلخت باشه،تو گوشیم نمیزاره شبکه های اجتماعی مثل روبیکا ،اینستا و واتساپ داشته باشم.یکسره گوشیم رو چک میکنه .تو خیابون میگه نگاه این دختر و اون دختر نکن و..... همین الان این موضوع را خواستم بنویسم از دیشب چند بار پرید رو گوشیم نفهمید نوشتم.کسی میدونه برای رفع این مشکل چکار کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
کاملا خوب نمیشه احتمال زیاد ولی اگر اوایل ازدواجتون هست و بچه ندارید به مرور اگه رعایت کنی بهتر میشه و خیلی هم سخته زندگی با اینجور ادما. اینا معمولا یه ترومایی از گذشته دارن که باعث شده اینجور بشن. زیاد گوشی دستت نگیر در حضورش سهی کن اصلا سایلنت نکنی یا چتای غیبتی نکنی یوقت بخونه یمدت طولانی خیییییییلی شفافیت ازین نظر داسته باش تا به مرور متوجه بشه و التیام پیدا کنه ترس و دردی که داره