2777
2789
عنوان

مهتاب جان بیاین همو قضاوت نکنیم

536 بازدید | 49 پست

مهتاب جان این تاپیک رو مخصوص خودت زدم.

چون بدون این که بپرسی چه اتفاقی برات افتاده یهو اصلا صحبتمو نشنیده بلاکم کردی.

رفیق من قصد نداشتم ناراحتت کنم.

تو هم که از وضعیت زندگیم خبر نداشتی.

داشتی؟

بهتر نبود اول حرفامو می شنیدی بعد بلاکم میکردی؟

بهتر نبود بهم فرصت دفاع میدادی بعد این کارو می کردی؟

مهتاب جان بار اول وقتی نبودم خودت پیاما رو کامل حذف کردی حالا من بایست بلاکت میکردم؟

می دونی نبایست قضاوتم کنی.

اول بپرس ببین شاید مشکلی برخوردم.به هر حال این تاپیکو زدم که فقط بگم رفیق قصدم ناراحتیت نبود مشکل بدی برام پیش اومد.نمی خوای رفیقی مثل من داشته باشی مشکلی نیست ، وقتی عشقم رهام کرد به تنهایی عادت کردم به تنها غصه خوردن هم عادت کردم.

ولی قضاوتم نکن لطفا.

من خوشحالم که رفیقی مثل شما داشتم .

مراقب خودت باش عزیزم.

تو نی نی سایته دوستت؟ 

تو نی نی سایت که نمیشه بلاک کرد

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تگش کن ببینه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری تگش کنم؟

@ بذار اسم کاربریشو بدون فاصله بنویس بعد یه لیست میاد از اون لیست اسم کاربریشو انتخاب کن تگ آبی میشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

تو نی نی سایته دوستت؟ تو نی نی سایت که نمیشه بلاک کرد

تو نینی سایت هم هست منتها من به خاطر شرایطم مجبور شدم سریع صفحه رو کلا پاک کنم بنده خدا رو ناراحتش کردم.

اینجا هم نمی تونم بهش پیام بدم میخوام فقط از دلش در بیاد.

کجا @بزارم؟

اولش

اسم کاربریش چیه؟ تگ کنم برات

@مهتاب_آبی0‍

آبی نشده نمیره براش

@مهتاب_آبی0‍ 

منم تگ میکنم آبی نمیشه مثل اینکه تگشون مشکل داره

برو یکی از تاپیکاش بهش بگو