12mahgol مدیر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 عنوان بنظرتون چی شده | مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 103 پست سلام دختراببخشید شرمنده نمیدونم چرا از لابلای لابیام بعضی وقتا که خارش میگیره چرک درمیادمن خیلی به بهداشتم اهمیت میدم نمیدونم اینا چیه؟ در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست 1404/02/06 | 07:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کولریخی عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 12425 چشم پماد تریامسینولون؟ نمیدونم روش نوشته ان ان من همین مشکل داشتم رفتم اینو بهم داد گفت قبلش خودت بشور با شامپو خشککن اینو بزن
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 حتما پیش متخصص برو چشم حتما در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
مهر23نازنین عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2719 چشم پماد تریامسینولون؟ نه بابا این پمادی که میگی برای زخمه ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 نمیدونم روش نوشته ان ان من همین مشکل داشتم رفتم اینو بهم داد گفت قبلش خودت بشور با شامپو خشککن اینو ... خیلی ممنون عزیزم خیلی لطف کردی تجربتو در اختیارم گذاشتی در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
هم_وجود عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 895 تو سیکل انتقال هستم خیلی نگران شدماخرهفته نوبت دارم تا اون موقع دیر نیست؟ عهههه خب پس اگه در حال ای وی اف هستی ممکنه دلیل دیگه ای داشته باشه🤨نه عزیزم دیر نیست تا اخر هفته استرس نداشته باش خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢
سفیدبخت۹۷۹۷ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 2438 معلوم نیس اول صبحی از کجا پره البته تاپیک هاش همش درمورد بارداریه .اینم ی نمونه باردار ک مث خر میپره ... خر خودتی که سرتو میاندازی میری تو تاپیکهای دیگران فضولی خوبه درباره بارداری باز واقعا متوجه شدم لابیا استاتر چقدر اینجا مهمه برای تک تک تون که معلوم نیست البته مرد باشید یا زن که برخورده بهتون سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 فقط بیرونی هست حواست باشه موضعی هست بله پمادش رو میشناسم ولی نمیدونستم برای واژن هم کاربرد داره در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
جنگیراعظم عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 292 خر خودتی که سرتو میاندازی میری تو تاپیکهای دیگران فضولی خوبه درباره بارداری باز واقعا متوجه شدم لابی ... خر تویی که زر مفت میزنی
کولریخی عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 12425 بله پمادش رو میشناسم ولی نمیدونستم برای واژن هم کاربرد داره اره من ی ماما معروف رفتم مشکلم گفتم اینو داد
نگار1234 عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 619 خر خودتی که سرتو میاندازی میری تو تاپیکهای دیگران فضولی خوبه درباره بارداری باز واقعا متوجه شدم لابی ... درباره حساس شدن سینه ها یا پریودی اینجا گفتنش بد نیست
سفیدبخت۹۷۹۷ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 2438 خر تویی که زر مفت میزنی تو برو جنتو بگیر🤣🤣🤣🤣 سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 عهههه خب پس اگه در حال ای وی اف هستی ممکنه دلیل دیگه ای داشته باشه🤨نه عزیزم دیر نیست تا اخر هفته اس ... دوستان چندتا نکته گفتن رعایت میکنماگربهترنشدم زودتر میرم دکتر تا آخرهفته صبر نمیکنمممنون عزیزم که راهنماییم کردی در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
سفیدبخت۹۷۹۷ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 2438 درباره حساس شدن سینه ها یا پریودی اینجا گفتنش بد نیست من نگفتم بده گفتم هرچیزی با وضوح نمیگن بعد یک سرچ ساده میشه کرد اینقدر سخته متوجه شدنش برای یک عده؟! سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم