2777
2789
اوضاع تربیت بچه خرابه ب نظرم بهتره بجای اینکه افکارت بره سمت نوع لباس یفکری ب حال اون بچه کنی

واقعا؟؟ انقد وضعش خرابه؟؟ 

به نظر خودم از سرش میفته اون لحظه اونجوری گفت.. 

من خودم به اون جور مسائل علاقه دارم اونم رفته به خودم بر عکس باباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب در رو ببند تا در بزنه و بفهمین اومدنش رو شوهر بیچارتو چرا محروم میکنی در ضمن خوب بچته ببینه عادت ...

راهکارت اشتباهه گلم

مگه غذا رو بذاری جلوی گرسنه سیر میشه؟

استارتر عزیز پسرت خیلی ماشالله باهوشه

و کار شما سخت میشه

مراقب باش حرکات جنسی  شما و همسرت مثل لب دادن و کارهای دیگه رو نبینه

آفرین حواست به پوششت باشه

کم کم دیگه در آغوش،گرفتن رو کنسل کن.جوری بغلش کن و در آغوشش بگیر که کل بدن تماس نداشته باشه

ولی محبت و بوسیدن رو کم نذار

اینطور که پیداست مستعد بلوغ زودرس هست

گوشی و ...رو راحت در اختیارش نذار

با بچه های بزرگتر تنهاش نذار

گویا خیلی زودتر چشم و گوشش داره باز میشه،متاسفانه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

راهکارت اشتباهه گلممگه غذا رو بذاری جلوی گرسنه سیر میشه؟استارتر عزیز پسرت خیلی ماشالله باهوشهو کار ش ...

پس زیاد بغلش نکنم ممنون از راهنماییت خیلی رعایت میکردم نمیدونم چرا اینطوری شد شاید زیاد بغلش کردم

چرا من اصلا درک نمیکنم

جلوی بچه چرا باید بغل نکرد نبوسید و... این خارجیا هم میبوسن هم بغل میکنن بلوغ زودرسشون کجاست؟ 

ما یه فامیل داریم جلوپسرش از بچگییی با تاپ شلوار واینا بوده انقدر این پسر متین ث اقا ث سر به زیره با اینکه خانواده شدیدا ازادی داره 

حالا یکی داریم مامانه جلو پسرش تا حالا شلوار تنگم نپوشیده پسره چشماشهمرو عذاب میده

چرا سرد بشه..مگه مردا برا ما لباس خاص میپوشن

عزیزجانم این چه حرفیه؟😄

چیزی شنیدی از تفاوتهای زن و مرد

زن زیبایی داره ..مرد که زیبایی نداره 

یا مرد حتی با دیدن هم تحریک میشه و....

ولی زن بیشتر با لمس...

البته من کامل نخوندم ببینم چی شده و چرا همسرشون سرد شده

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

عزیزجانم این چه حرفیه؟😄چیزی شنیدی از تفاوتهای زن و مردزن زیبایی داره ..مرد که زیبایی نداره یا مرد ح ...

منظورم بد رسوندم...میگم مگه حتما باید لباس اونجوری یا باز پوشید برا مردا؟جلو بچه؟واینکه لباس مرتب وتمیز وخوشرنگ‌چه اشکالی داره

به نظر من ما ایرانی ها زیادی به مردا رو دادیم...همون طور که توقع خونه ی تمیز وبچه ی تمیز دارن باید شرایط همسر مخصوصا اینکه بچه ی کوچیک هم داشته باشن بابد خییلی درک بشه