دوستان چیکار کنم تا حالا که دکتر می گفت مشکل بچه دار شدن از خودم به زور و دعوا میرفتم دکتر ولی حالا که خودم دیگه مشکل ندارم میگه مشکل از همسرمه که اونم عمرا بره دکتر داغونم چیکار کنم
درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است
میگه حالا نه ولی من الان یه ساله که در به در دکترام وهر ماهم که پری میشم افسردگی میگیرم& ...
خانمی بیشتر دعا کن ب رحمت خداوند امید داسته باش به حرف بندشم هم دلسرد نشو که خداوند به انجام هر کاری تواناست محال پیش خداوند وجود نداره
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹
ممنون واسه دلدلریت عزیزم ولی من دیگه به این نتیجه رسیدم که خدا نمیده وگر نه کیه که جلو دارش شه
کارهای خداوند روی حکمت هست فقط گشایش خداوند در عالیترین زمانه که خودشون صلاح بدونن هیچ وقت به مهربانی خداوند شک نکنین فقط ایمانتون رو تقویت کنین که خداوند به اندازه ایمان بیشتر عطای بیشتری به همراه دارن مثبت اندیش باشین و به خاطر نعماتتون خداوند رو شکر کنین خیلیا هستن از شما بزرگترن ولی هنوز ازدواجم نکردن امید داسته باشین به آینده و روزای عالیتر
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹
زمینه اجابت خواستتون رو فراهم کنین اگه می تونین نمازاتون رو اول وقت بخونین برای فرزندتون سیسمونی بگیرین اگرم میتونین برای افراد نیازمند تهیه کنین