2777
2789
عنوان

مامانم باهام حرف نمیزنه

96 بازدید | 7 پست

یخ چهار پنج روزی هست سرما خوردم هی میگم بریم دکتر یجوری میپیچونه امشب خودش گفت بلند شو بریم دکتر منم گفتم باشه بعد گفت صبر کن داداشت بیاد منم گفتم باشه.  داداشم اومد گفتم بریم؟ یهو اخم کرد گفت : من خستم بعد رو به خالم گفت به خدا خواهر یه روز راحت ندارم. منم گفتم خب نمیرم .

یهو گفت من که چیزی نگفتم .

بعدم هرچی باهاش حرف میزنم جوابمو نمیده.هربار همین وضعه . حالم ازین وضعیت بهم میخوره. 

از اول زندگیم یادمه واسه تنهامون همیشه جوابشونو نمیده

با این اوصاف با داداشت برو .برای دکتر رفتن

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با این اوصاف با داداشت برو .برای دکتر رفتن

نرفتم.

گفتم یه سیتروئن بخره با قطره.

روانی شدم

تازه دارم به یه مرحله جدید بروز رسانی میشم کم کم دارم نسبت به همه چی بی حس میشم

نرفتم.گفتم یه سیتروئن بخره با قطره.روانی شدمتازه دارم به یه مرحله جدید بروز رسانی میشم کم کم دارم نس ...

میدونی چیه گاهی وقتا بعصی از دخترا محکومن به سکوت چون تو خونه ی پدر هستن .بنظرم بی تفاوت باش کار خودتو انجام بده حتی ببینی که حرف سرد میشنوی .

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

تا وقتی من به گوه خوردن بیفتمتو این کار خبره ست

خوب تو هم با یک معذرت خواهی کوچک جمع و جورش کن اونم بخاطر مادر جانم والا میگفتم تو هم به سکوت ادامه بده 

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....