2777
2789

بچها نمیدونم شما اینو تجربه کردید یانه اما من در تمام عمرم باور داشتم که برای اینکه دوست داشته بشم باید چیزی برای ارائه داشته باشم وگرنه به خودی خود دوست داشتنی نیستم 

این وقت شب یادش افتادم گریه م گرفته:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک میکنم الان از نیمه شب گذشته🤣

ولی جانم مگه اون ویژگی ها هم جزئی از تو نیستن؟

دوست داشتن ربطی به میزان خوبی ها نداره 

مطمئنم الانشم به اندازه کافی عالی هستی 

فقط مکه غیر از اسن نیست اگه کسی دوستت داشته باشه و کمالات بیشتر تورو ببینه بیشتر خوشش میاد؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

فک کنم سنت کمه که این مسئله برات مهمه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

درک میکنم الان از نیمه شب گذشته🤣ولی جانم مگه اون ویژگی ها هم جزئی از تو نیستن؟دوست داشتن ربطی به می ...

نه عزیزم این چیزی که من میگم خیلی عمیقه از بچگیم باهام بوده همیشه سعی کردم بقیه رو تااید کنم نظر مخالف ندم یا حتی از حقم دفاع نکنم تا مثلا یوقت خدایی نکرده دیگران منو طرد نکنن و ازین دست کارای احمقانه وگرنه حق باتوعه همه لایق عشقن بی قیدوشرط🥲

نوچ بین ۲۰تا ۳۰ ام

بعد ۳۰ این جور چیزا برات بی معنی میشه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

بقیه مهم نیستن 

سعی کن خودت ،خودتو دوست داشته باشی اونموقع میبینی که همه چقدر دوستت دارن 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
نه عزیزم این چیزی که من میگم خیلی عمیقه از بچگیم باهام بوده همیشه سعی کردم بقیه رو تااید کنم نظر مخا ...

دورت بگردم درک میکنم ،خیلیا اینجورین ،من جمله خودقبل خودم 

باید یاد بگیریم خودمونو دوست داشته باشیم ،هرجوری که هستیم ،عقیده هامونو  وقتی میدونیم درستن عمل کنیم بهشون و ابرازشون کنیم ،اینطوری هم خودمون حس خوبی داریم ،هم کسایی که دوسمون دارن قاطع ترن تو حسشون

میدونم وقتی از طرد شدن میترسی انقدر رفتارایی بروز میدی که دور از خود واقعیته که طرف خواه نا خواه میره .

کم کم روش کار کن مطمئنم که عالی ترینی(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊