بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه لیوان اب تازه و تمیز بردار رو به قبله با وضو 7 تا حمد و 10 تا توحید بخون فوت کن به اب بعد دو دقیقه بخور اگر اب بو یا طعم بدی گرفت یعنی طلسم یا چشم زخمی چیزیه اگر هم تغییر نکرد که معلومه طرف چرت گفته
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
زندگیم رو به جدایی شوهرم اخلاقش افتضاح بود ابان افتضاح تر شده اصلا اعصاب تداره گفت یه زن بین ۳۵ تا ۴۰ با موی،بلوند قد متوسط هیکل نه چاق نه لاغر برات درست کرده جادوی سیاه بدترین نوع جادو گفت
ای وای.من بعد بیست و هفت سال زندگی مشترک.خواهر عجوزه اش همش چهل روز یه بار طلسم میکرد.تا پای طلاق رفتیم.نفرت شدید بی دلیل از من پیدا کرده بود.خواهر علنا به دخترم توهین کرد.طرف خواهرش بود.تو مراسم ختم بابام گفت طلاق.کلی ناراحتی پیش اومد.بعد پشیمون شد.خواهرش گفت تا طلاقش ندی پام تو خونه ات نمیزارم.مادرم به رحمت خدا رفت.هم رفت شهرستان ختم.هم برگشتیم اومد خونه ام.ولی من دیگه رو ندادم.