2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا جای ممکن محلش نذار. اینقدر سگ محلش کن تا خفه بشه. می‌دونم البته اینا همش حرفه  تو عمل خیلی رو مخه من شوهرم خیلی قهر می‌کنه. خفه خون میگیره طولانی مدت. به منم میگن محلش نذار   محلش نمیذارم ولی عین خیالش نیست تا از پا میفتم. باعث شده حالم ازش بهم بخوره

چرا غذا مونده. چرا لیوانارو اینجور گذاشتی، چرا جوراب بچه رو خوب نشستی،چرا مایه لباسشویی زیاد استفاده میکنی، چرا دستمال کاغذیا رو خراب میکنید، چرا چرا چرا

تا جای ممکن محلش نذار. اینقدر سگ محلش کن تا خفه بشه. می‌دونم البته اینا همش حرفه تو عمل خیلی رو مخه ...

اصلا دلم نمیخاد بیاد خونه تا میاد خونه استرس میگیرم خودش هم متوجه استرس من میشه مادرش همینجوره با لباس تن خودشون هم نمیسازن

اصلا دلم نمیخاد بیاد خونه تا میاد خونه استرس میگیرم خودش هم متوجه استرس من میشه مادرش همینجوره با لب ...

منم همینطوره اینقدر ازش زده شدم که دوست ندارم بیاد خونه.من مشاور هم رفتم فایده نداشت  اخلاقش خیلی بده. هر حرفی میزنم دقیقا برعکس برداشت می‌کنه و جواب میده  وقتی می‌ره سرکار انگار یه بار از دوشم برداشته میشه.

خاله زنک هست تا دلت بخاد

خدا بهت صبر بده خواهر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂