2777
2789
عنوان

از بوسیدن بچه ها متنفرمممممممممم

570 بازدید | 63 پست

چرا بچه رو بوس می کنید اخه.  متنفرم از بوس کردن بچه ها . از نوزادی تا حداقل ۱۰ سالشون بشه . همیشه هم خیلی دلم قنج بره بچه رو بوس کنم از پشت سرش بوس می کنم . اون همه باکتری تو دهن آدم هست . این همه بیماری های تنفسی هست. بچه سیستم ایمنی ضعیفی داره . 

🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیایین این فرهنگ سازی رو داشته باشیم . بچه های نوزاد رو ک تا یک سالگی من حتی بغلم نمیگیرم . نوزادی به دنیا بیاد فقط یه دقیقه وایمیستم کنارش نگاش میکنم همین .

خیلی خیلی هم بچه هارو دوست دارم . دختر و پسر . هر سنی باشن 

🖤

ببخشید که بچه خودمونو میبوسیم 😅

من بچه های خودمم از پشت سرشون بوس کردم . از اول . خودشونم میدونن تا الان ک بزرگ شدن میدوئن بغلم میکنن بعد پشتشون رو میکنن به من بوستون کنم 

🖤

دقییقااااا من خودم اصلا بچه خودمم بوس نمیکنم بخوام بوس کنم از سرش بوس میکنم اونوقت به دخترم یاد دادم نزار کسی بوست کنه خانواده شوهر میسوزن 😑😑😑خوب یکی نیس بگه وقتی خودتون نمیفهمین مجبوریم به بچه یاد بدیم دیگه

من بچه های خودمم از پشت سرشون بوس کردم . از اول . خودشونم میدونن تا الان ک بزرگ شدن میدوئن بغلم میکن ...

میگن هیچ وقت بچه رو از پشت سر بوس نکنید با کله میخورن زمین

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن