2777
2789

دل پاک تو این زیاد هست . خواهش میکنم بازم برام دعا کنید این ماه بدون دردسر قبلی باردار بشم . بهمن سقط داشتم این ماه اقدامم کلی ام دارو مصرف میکنم خواهرانه برام دعا کنید . لایکم کنید منم براتون صلوات میفرستم 

عزیزم واست دعا کردم شما و کسایی که پستمو میبینن خواهشاً واسه منم دعا کنید اون چیزی که تو دلمه دیگه ت ...

ممنونم عزیزم . ان شاءالله که همه چیز از خیر برات فراهم بشه و حاجت روا بشی  عزیزمم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم . ان شاءالله که همه چیز از خیر برات فراهم بشه و حاجت روا بشی عزیزمم

سلام داروی امادگی رحم و مرسین و قرص خون از طب اسلامی شهرتون بگیر ان شاءالله زود باردار بشی(البته با درمانگر شهرتون مشورت کن شاید چیز دیگه ای هم لازم باشه) سویق گندم و جو هم عالیه برا سالم بودن بچه ست (پیشگیری از بیماریهای ژنتیکی)

اگه درمورد طب اسلامی اطلاعی نداری یسر تاپیکم بزن شاید بدردت خورد