2777
2789

میتونم لیزیک کنم یا دکتر انجام نمیده؟

دکتر بهم عینک هم نداده ولی موقع کار با گوشی و کامپیوتر چشم درد میگیرم

الان خودم تو گزارش خوندم ۲۵ صدم ضعیفه

دکتر گفت چشمت سالمه و دردی که داری به خاطر کار زیاد با گوشی و کامپیوتر هست

هیچی ...دنیای پوچ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵ خیلی کمه فکرنکنم عمل کننولی اینکه میگی درد میکنه احتمالا قراره نمره چشمت بالاتر بره

یعنی یهویی اینقدر بره بالا ؟ من اصلا چشمم مشکلی نداشت ،یعنی خانوادگی کسی چشمش ضعیف نی

هیچی ...دنیای پوچ

به عینک فروشی ها هم بگی میدن

اون ۲۵ صدم هم در نظر بگیره؟ دکتر بهم گفته بود چشمت ده از ده هست ،من یواشکی از بزگه عکس انداختم ،الان دادم هوش مصنوعی ،اون بهم گفت

هیچی ...دنیای پوچ

۲۵ خیلی کمه فکرنکنم عمل کننولی اینکه میگی درد میکنه احتمالا قراره نمره چشمت بالاتر بره

میدونید چه نمره ای رو عمل میکنن ؟ من هیچ اطلاعاتی ندارم

هیچی ...دنیای پوچ

یعنی یهویی اینقدر بره بالا ؟ من اصلا چشمم مشکلی نداشت ،یعنی خانوادگی کسی چشمش ضعیف نی

نه نمره چشم فقط توی سن رشد ممکنه یهو بالا بره مثل خودم 

بین سن ۱۴ تا ۱۵ یه جهش زیادی داشت 

همون به خاطر کار زیاد با کامپیوتره هرچند دقیقه یه بار چشماتو ورزش بده نگاه یه نقطه دور بکن از قطره اشک مصنوعی استفاده کن