2777
2789
عنوان

افتادن گوشی روی سر نوزاد خطرناکه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11161 بازدید | 25 پست
چند وقت پیش دخترم کنارم دراز کشیده بود داشت میخوابید من داشتم تاپیک نارگیل رو میخوندم😑 چراغا خاموش ...

وااا چرا خاك تو سر تو. خاك تو سر مامان نارگيل كنن. دروغگوي پست فطرت. بدجور سركارمون گذاشت. الانم معلوم نيست با چه اسمي باز عضو شده و داره چاخان ميبافه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولا اگر هر ضربه ای که به سر بچه وارد میشه گریه بچه بیشتر از 4-5 دقیقه طول بکشه خطرناکه و باید پیگیری بشه در غیر این صورت جای نگرانی نیست.

من این مطلب رو تو یه کانال علمی خوندم قبلا

وااا چرا خاك تو سر تو. خاك تو سر مامان نارگيل كنن. دروغگوي پست فطرت. بدجور سركارمون گذاشت. الانم معل ...

اومد دوباره؟

😢باور کن اصلا غرق عکساش بودم یهو گوشیم سر خورد تو صورت بچه اونروز چقدر همسرم بهم بدوبیراه گفت که البته حق هم داشت 😢😢😢😢

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
وااا چرا خاك تو سر تو. خاك تو سر مامان نارگيل كنن. دروغگوي پست فطرت. بدجور سركارمون گذاشت. الانم معل ...

جریانش چی بود؟ من نخوندم و همه جا بحثش هست

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
سلام میدونم تاپیک قدیمیه  ولی منم ده دقیقه پیش گوشیم افتاد رو صورت بچم دو ماه و نیمشه خواب خوا ...

سلام.گوشیتون از دستتون افتاد رو صورت بچه دکتر بردینش یانه.گوشیم الان افتاد رو صورت پسر دو ماهه م یکم گریه کردبعدش خابید بیشتر انگار ترسیده بود تا درد.میترسم چیزیش بشه.خیلی نگرانم میشه لطفن جوابو بدید

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن