یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانمی با گریه کردن فقط چشماتون اذیت میشه برای حل مشکلتون دنبال ی راه حل اساسی باشین اگه میتونین نمازاتون رو اول وقت بخونین همین وضو میدونین چقدر باعث آرامش میشه بعد از نماز هم کلی با خداوند مهربون دردودل کنین هیچ وقت قرص آرامش عادت ندین خودتون رو چون عوارض خیلی زیادی دارن توکل کنین ب رحمت خداوند بیشتر دعا کنین همه رو به مهربامی خداوند بسپارین فکرای خوب کنین قرآن بخونین کتاب بخونین ورزش کنین برای سلامتیتون ارزش قائل باشیم کار پیش خداوند نشد نداره ب حکمت خداوند صبر کنین که خداون با صابران هستند و پاداش عظیمی در انتظارشون هست و ایمان داشته باشین همه چی ب مرور زمان روبراه میشه زمان رو ب خدواند بسپارین و ب زمان بندی خداوند اعتماد کنین
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹