2777
2789

يه دكتر برو. احتمالاً اسپاسم عصبيه. اگه تپش ميگيري فعلاً يك پروپرانولول ١٠ بخور تا بري دكتر

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطور بودم دکتر رفتم. گفت یا باید بیخیال بشی یا واست قرص اعصاب تجویز کنم. 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
يه دكتر برو. احتمالاً اسپاسم عصبيه. اگه تپش ميگيري فعلاً يك پروپرانولول ١٠ بخور تا بري دكتر

گلوم از بغض درد میکنه قفسه سینمم درد میکنه قلبم فشرده میشه اونقدر این مدت ناراحتی کشیدم😔

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

گلوم از بغض درد میکنه قفسه سینمم درد میکنه قلبم فشرده میشه اونقدر این مدت ناراحتی کشیدم😔

اگه بهت ميسازه كلردياز پوكسايد بخور

ولي اينو بدون استرس طولاني مدت رو همه چي اثر ميزاره. گريه كن گاهي آروم شي

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

یه دل سیر گریه کن . دکترم حتما برو متخصص قلب  

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
چرا ناراحتی کشیدی

اگه بخام همشو بگم خیلی طولانیه

همینو بگم شوهرمو خیلی دوسش دارم

یه مدته اخلاقش عوض شده

یه بار باهاش قهر چندروزه داشتم حالا بعد اون به نظرم اهمیتی نمیده و فقط پول دوست شده

یه دل سیر گریه کن . دکترم حتما برو متخصص قلب  

اونقدر گریه کردم چشام درد میکنن 

من دوسه تا پروپرانول با تجویز پزشک خوردم دیگ نخوردم. نخواستم به دارو عادت کنم. توهم سعی کن خودت اروم بشی نه با قرص 

من دوسه تا پروپرانول با تجویز پزشک خوردم دیگ نخوردم. نخواستم به دارو عادت کنم. توهم سعی کن خودت اروم ...

دردام زیاده خانوم

واسم دعا کن خدا بخاطر نی نیت بهم رحم کنه دیگه بریدم

دردام زیاده خانوم واسم دعا کن خدا بخاطر نی نیت بهم رحم کنه دیگه بریدم

انشالله هم مشکلاتت حل بشه عزیزم. 

اونقدر گریه کردم چشام درد میکنن 

خانمی با گریه کردن فقط چشماتون اذیت میشه برای حل مشکلتون دنبال ی راه حل اساسی باشین اگه میتونین نمازاتون رو اول وقت بخونین همین وضو میدونین چقدر باعث آرامش‌ میشه بعد از نماز هم کلی با خداوند مهربون دردودل کنین هیچ وقت قرص آرامش عادت ندین خودتون رو چون عوارض خیلی زیادی دارن توکل کنین ب رحمت خداوند بیشتر دعا کنین همه رو به‌ مهربامی خداوند بسپارین فکرای خوب کنین قرآن بخونین کتاب بخونین ورزش کنین برای سلامتیتون ارزش قائل باشیم کار پیش خداوند نشد نداره ب حکمت خداوند صبر کنین که خداون  با صابران هستند و پاداش عظیمی در انتظارشون هست و ایمان داشته باشین همه چی ب مرور زمان روبراه میشه زمان رو ب خدواند بسپارین و ب زمان بندی خداوند اعتماد کنین 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹