رنج_دنیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 3692 عنوان چقدر قرص ظرفشویی کوانتوم گرون شده 67 بازدید | 4 پست بسته 72 تاییش شده یک میلیون و صد کسی مارک دیگه که استفاده کرده باشه و قیمت مناسب باشه سراغ داره؟ سوال بعدیم اینه که رو لیوانا و درب قابلمه ها که شیشه ای هستن لک میمونه طوری که اصلاااااا تمیز نشدن انگار بنظرتون بخاطر چیه . نمکش اوکیه 1404/02/05 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برهتودلی عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5059 حقیقتش من میگم قرصت فیکهمن فینیش ۴۸ تایی گرفتم ۱ تومن فیک بود، ریختم دورقرص فینیش الان دونه ای ۲۵ تومنه، این که شما میگی دونه ای ۱۵ هست، که خیلی هم مناسبه قیمتش و گرون نیست، ولی احتمال زیاد فیکهمن فیری میریزم، دونه ای ۲۰ تومن، عالیه و از دست هم تمیز تر میشوره جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷
برهتودلی عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5059 پیج دکتر ظرف تو اینستا عکس قرصت رو بفرست ببین فیکه یا نه جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷
رنج_دنیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 3692 پیج دکتر ظرف تو اینستا عکس قرصت رو بفرست ببین فیکه یا نه عزیزم از چه سایتی میخری؟ من از دیجی کالا میخواستم سفارش بدم دیدم این قیمته . نگرفتم هنوز قبلا از مغازه کنار منزل گرفتم تمیز نمینشست. بقول شما شاید فیک بوده
برهتودلی عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5059 عزیزم از چه سایتی میخری؟ من از دیجی کالا میخواستم سفارش بدم دیدم این قیمته . نگرفتم هنوز قبلا از مغا ... والا من از سایت نمیگیرمدنیا رو زیر و رو کردم برا قرص اصل، تو یکی از فروشگاهای دیلی مارکت گرفتم از شهر خودمونفینیش هم یه بار از یه فروشگاه بزرگ گرفتم بد بود، الان از یه جای کوچیک گرفتم خوب بود، ولی همون فیری بیشتر استفاده میکنمهمین فروشگاه یه مدت تموم کرد نیاورد، هر جا رو گشتم گیرم نیومد جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷