2777
2789
عنوان

بیاین ببینم کیا مثل منن

46 بازدید | 3 پست

پدر مادرم جدا شدن و با پدرم بزرگ شدم اونم هیچ عاطفه بمن نداره امروز اومدم خونش به مادر ناتنیم گفت شیوید پلو میخام بپزم گفت نه استانبولی بپز نمیخاد زحمت بکشی گفت نه گفتم من شیوید نمیتونم بخورم (باردارم ولی بارداریمو هنوز نگفتم )باهام لج کرد داره شیوید پلو میپزه الان صدام کرده میگه میخام ماست و شیویدم درس کنم نظرت چیه هردفعه میام خونشون یجوری ناراحتم میکنن هردفعه دلم میگیره از اون ورم نمیتونم ولشون کنم نمیدونم چیکار کنم واقن 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون دلت❤😞خدا صد برابر پشتت باشه الهی

دم خدا گرم خوب واسم ساخته 🙂

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته