2777
2789
عنوان

تاپیک مزخرف

806 بازدید | 80 پست

بیاید از تاپیک هایی بگیم که مزخرف بودن یا مثلا مشخص بود که مدیر تاپیک مرد بوده و...یا تاپیک هایی که ترکیدن حزف بزنیم

مثلا من خودم میگم:تاپیک ساریتا و میمونش یادمه،تاپیک اینکه امروز درباره نواربهداشتی پرسید 😂😂یا تاپیک اونکه نوشته بود موهای چیزمونو با چی بزنیم و..دقیقا باهمین عنوان ها😂😂😂

الله اکبر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دختره ک چند وقت پیش تاپیک زد گفت متخصص قلب و آآروقم (عروق)😂😂😂😂😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

یاخداااااا اون اخری که نوشتی موندم عایا زن بوده این سوال پرسیده !!!

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

قصه های تخیلی

من زیباترین دختر شهرمونم زن پولدار ترین پسر ایران هم شدم ولی دلم خوش نیست بهم راهکار بدین چیکار کنم

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)