2777
2789
شوهرم خودکشی کرد سیزده سال پیش. فقط یکبار خوابشو دیدم

واقعاا؟ چقدر غم انگیز متاسفم 

میتونم بپرسم چرا؟

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعریف میکنی کجا بود؟

پسر خالم بود براش فاتحه خوندیم دسته جمعی.بعد شبش دیدم همونجور بی تفاوت با ی نگاه خیره وایساده مارو نگاه می‌کنه.

دختر خالمم البته نمی‌دونم خودکشی محسوب میشه یان میخواستن بهش تجاوز کنن خودشو از تراس انداخت پایین مجرد بود.ی بار دیدم تو ی باغی بود داشت بدو بدو میکرد بازی میکرد می‌خندید ی بارم دیدم ازدواج کرده موهاشو رنگ کرده لباس های مارک پوشیده ی گوشی آیفون دستش بود و با نامزدش قرار داشت خیلی حالش خوب بود عالی 

داشت از یه آب سرد کن آب میخورد. ازش خیلی عصبانی ام، چون خیلی خودخواه و ترسو بود که خودشو کشت

💔😕آخی واقعا دلم واسه اونایی که خودکشی میکنن میسوزه

با افتخار شیرازیم:)
پسر خالم بود براش فاتحه خوندیم دسته جمعی.بعد شبش دیدم همونجور بی تفاوت با ی نگاه خیره وایساده مارو ن ...

وای چقد غم انگیز انشاالله هردوتاشون تو بهشت باشن🙁

داداشمم فوت شده البته تصادف کرد.ی بار دیدم گفت اولش خیلی سخت بود ولی الان همه چی خوبه.ی بارم دیدم ماشین خریده. ی بار دیدم داره گریه می‌کنه اعلامیه ی نفرو نشونم داد من نفهمیدم کیه.ولی چن وقت بعد پسر عموم فوت شد

پسر همسایمون امروز خودکشی کرد خیلی سخته خدا به خانواده هاشون صبر بده 😓

ما هم ۱۳ سال پیش پسر یکی از همسایه ها خودشو دار زد خیلی بد بود😕