2777
2789

دوستان فرهنگ ما جوریه که نامزد های عقدی تا وقتی خونه باباشونن فقطططط در حد بوس و بغل اینا باشه

و اصلا کسی سمت رابطه نمیره یجورایی خیلی بد به حساب میاد 

ولی نامزد من از اول پرو بود از طرفی هر دو یکم توی کنترل کردنمون مشکل داریم 🤣🫣

بنظرتون ممکنه در آینده بهم بگه من ازت درخواست کردم تو نباید قبول میکردی ؟

من حقیقتا قبول نکردم بهم قبولوند😂ولی خب می‌تونستم مقاومت کنم که نکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به ارتباطاتتون در آینده داره 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

ما هم مثه شما بودیم 🤭

اولن که نامزدته 

دومن که محرمین 

سومن که زیاد جلو نرین😂

نمیخام ناراحتت کنم ولی دختر خاله ۱۷ ساله من با نامزدش همینقدر راحت میرفتن شبا خونه خالم میخابیدن نمیدونم چیشد بعد شیش ناه جدا شدن و ما هذگز نفهمیدیم دلیل اصلیش چیبود😐

خالمم آدم مرموزیه 

بنظر تو نامزدی نباید خونه پسر موند و همینطور پسر خونه دختر 

از الان رعایت کن 

من تو عقد رابطه کامل داشتم باوجودیکه شوهرم بشدت اخلاقای بدی داره ولی تا حالا نگفته بهم این قضیه رو

تازه خودمم بهش پیام دادم اول بعد ازدواج کردیم ولی اینم به روم نیاورده میگه ما اومدیم خواستگاری

بستگی ب شخصیت طرفت داره

نمیگه

چون لذتی که حالا براش داره بعد عروسی نداره

فقط جلوگیری سفت و سخت بکن و زود دنبال عروسی باشید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه ولی بهتره که انجام ندید عقد هیچوقت تضمین کننده ازدواج نیست ..دوره شناخته نه رابطه

عقد همون ازدواجه منتها مراسم ازدواج یه چیز فرمالیست که میتونه باشه یا نباشه عقد میکنی دیگه زن و شوهرین عقد هم زمان شناخت نیست قبل عقد تو نامزدی باید شناخت به دست بیاری اگه تو عقد طلاق بگیری بازم مطلقه ای