2777
2789
عنوان

کسی‌هست‌دوست‌صمیمی‌نداشته‌باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 29 پست

من هییییچ دوست صمیمی ندارم...همه کسایی که میشناسم برام معمولی هستن و اجازه ندادم وارد حریم خصوصیم بشن...چون چندسال قبل بدترین ضربه رو از دوتا دوست صمیمی خوردم که براشون هر کاری میکردم.هرجا کم آوردن تنها بودن غصه داشتن پیششون بودم...ولی جز حسادت و در نهایت ضربه شدید بهم چیزی ازشون ندیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کلا خیلی توی من بود یا اون خونه ی ماست یا من خونشون

منم خیلی قبلا یه دوست صمیمی داشتم دیگه فقط اون می دیدم کل زندگی شده بود . از این افراطی ها چون کل بچگی ارزوم بود دوست صمیمی داشته باشم دفعه اولمم بود مردم و زنده شدم تا فاصله مو رعایت کنم الان با همه دوستم در حد حرف 

از یه جایی به بعد متوجه میشی هیچ دوستی به درد نمیخوره و فقط به خانواده ات میچسبی دوست صمبمیت میشه خا ...

کاش زودتر برسم🥲🥲🥲

تو از چه سنی متوجه شدی؟!

ترکمنم💚❤️

نه ، چون می‌دونم آدمِ این رفاقتا نیستم دوستِ صمیمی داشتنم دغدغه‌های خودشو داره که من حوصله ندارم

آره همش از اکسو نکسو اینا حرف می زنن ناخودآگاه توام می برن تو این فاز

ترکمنم💚❤️

منم چند تا دوست صمیمی دارم ولی صدمو براشون گذاشتم فداکاری کردم ولی ۱۰ هم تحویلم ندادن خسته شدم کم آوردم الان یه مدته رفتم تو غار تنهایی خودم ... خواهر ندارم آخه ولی یک سری دوستام خواهر داشتن و همش به رخم میکشیدن که ما خواهر داریم و نیاز به رفیق نداریم حس بدی بهم میداد این حرف حس ناکافی بودن میکردم براشون 💔

رفتم از پیش همشون... میل سخنم با هیچکدوم شون نیست

گدای کوی توام رضاجانم ...❤️😍

کاش زودتر برسم🥲🥲🥲تو از چه سنی متوجه شدی؟!

چند سالته؟ من خداروشکر از نوجوانی با خانواده ام بیشتر بودم تا دوستام

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم