2777
2789

میو میو میکرد دنبالم میومد گرسنه بود ای خدا گریم گرفت گربه ی مظلوم 😭

از این به بعد میخوام برای گربه ها غذا بریزم نازشون کنم چقدر اون لحظه عذاب وجدان گرفتم...

یه گربه هست تو محل ما دنبالم میاد میو میو میکنه براش غذا میریزم نمیخوره دوباره میاد دیگه میخوام بش محل نذارم.................منو مسخره کرده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقریبا ۱۱ روز پیش یه گربه سفت پامو چسبید 

کوچولو بود و تنها 

سگا دورشو گرفته بودن 

اوردش خونه، الان بزرگ شده و جدی میگم به گوه خوردن افتادم، بشدتتتتت اذیتم میکنه ، خیلی 

خودمم گربه دارم تو خونه، نمیتونم هم ولش کنم تو خیابون، اگهی گذاشتم ولی کسی نمیبرتش 😐🥲

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

اون یاد گرفته دنبال آدما بره 

منم یه بار از سوپر اومدم بیرون تو پلاستیکم تن ماهی بود یهو سه تا گربه از ناکجا اباد پریدن جلوم 

معلوم بود عادت کردن نمیدونم از کجا تن ماهی رو دیدن خیلی تیز بودن😁😍😂

ولی من دلم کباب خواست😥😂

یه چیز از مغازه میگرفتی بهش میدادی🫠

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

توروخدا دم خونه کسی غذا نده ما عاصی شدیم از دست گربه ها

ی سریا میان دم خونه غذا میذارن جمع شدن گربه ها ب کنار کثیف میشه دم خونه 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰