2777
2789

من از اول مهر تا حالا هیچی نخوندم وبلد هم نیستم اصلا افسرده شدن روانی شدم نمیدوونم چمه کجام سابق هزار نوع بیماری هم تو خونوادمون هست.. حالا حالا بگین چیکار کنم وضعم بدتر این نشه؟ و اینکه شبا هم از ناخواسته ناخواسته است     م نا میکنم و روز بعدش هیچی نمیتونم بخونم دارم دیوونه میشم دوروز دیگه امحانه میخوام قرص بخورم

الان کاری دست بر نمیاد ..مگه دوباره همین پایه بخونی

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه کن ، اصلا نگران نباش. فقط باید به خودت مسلط بشی. هر چی بیشتر بهش فکر کنی حالت بدتر میشه. اول از همه از ساعت خوابت شروع کن. ۱۱ بخواب ۵ پاشو. اینجوری تایم خیلی زیادی داری و قبل از مدرسه هم میتونی یکم بخونی. مهم ترین مسئله اینه که فضای مجازی رو کلا کنار بزاری. اینستاگرام اصلا نداشته باش. سعی کن تایمتو واسه خودت نگه داری یعنی اگه با دوستات چت میکنی دیگه اینکارو نکن و فقط به روز استراحتت بندازش. در هفته نیم روز استراحت اوکیه. تخصصی ها شیمی و زیست در روز هر کدوم ۴۵ دقیقه حتما باشه به عنوان روتین اما این فقط واسه روزایی هست که امتحان عمومی داری. یعنی روزای عادی زیست ۱ الی دو ساعت و شیمی هم همینطور.ببین استرس نداشته باش. اول باید حالتو خوب کنی که بعد بتونی درس بخونی.