2777
2789

از بس نازشو کشیدم و اشتیش دادم دیگه حالم از خودم به هم میخوره پنج ماهه عروسی کردی اندازه پونصد دفعه قهر کرده و من نازشو کشیدم تا اشتی تازه چهار پنج روز باید منت کشی کنم تا اشتی کنه 

به نظرتون چیکار کنم خسته شدم 

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی خیلی جواب میده من نتیجه دیدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

منت نکش

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
نازشو نکش ، تا وقتی نازکش داره معلومه که قهر میکنه

میدونه من حساسم به اینکه قهر کنه و تحمل دوریشو ندارم دیگ مث سگ بام رفتار میکنه انقد بدهههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطوری بی محلی کنم ؟

سکوت کن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

این دفعه قهر کرد تو نرو جلو چنتا تیکه سنگین بنداز که به خودش بیاد مردی گفتن زنی گفتن جاتون عوض شده؟

والا نمیدونم وقتی دعوا داریم جدا از من میخوابه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40