2777
2789
عنوان

ازدواج با یک سکه مهریه

117 بازدید | 22 پست

من با ی پسری س ساله دوستم خیلی همو دوست داریم و واقعا آدم خوبیه الان میخان بیان جلو

میخام مهریه یک سکه بزنم خشم از مهریه سنگین نمیاد 

بنظرم خوشبختی آدما ب مهریه این چیزا نیست 

اصلاااا حس خوبی نسبت ب مهریه نداشتم و ندارم 

ولی خانوادم میگن فردا پس فردا خانوادش فک میکنن تو چ مشکلی داشتی ک یک سکه زدی 

نمی‌دونم چیکار کنم

خانوادش آدمایی خیلی خوبی هستن البته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمه ییکی چیه ارزشت میادپایین لااقل ۱۴ تا بزن😒

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

نمیپسندم 

مهریه ضامن خوشبختی نیست ولی ضامن خیلی چیز های دیگه هست اینده رو نمیشه پیش بینی کرد 

اگه خدای نکرده شوهر فوت کنه و خانواده شوهر بخوان زن رو از خونه اش بیرون کنن با مهریه می تونه خونه رو صاحب بشه 

یا اگه باز هم خدای نکرده اختلافی پیش بیاد و منجر به طلاق بشه می تونی در ازای بخشیدن مهریه حق و حقوقی رو بگیری ولی بدون مهریه مثل دستمال یک بار مصرف دور میندازنت

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

نه عزیزم.

نمیگم مهریه نجومی ...ولی حتمن ی چندتا بگو مهرت کنه.

هیچکس اول ازدواج ب فکر طلاق و جداشدن نیست

همه به امیدی وارد زندگی میشن که باهم زیر ی سقف باشن

ولی خوب ی سری ماجرا و اتفاق و ....میافته 

که باعث جداشدن و طلاق میشه

زن باید ی پشتوانه داشته باشه...

حتی حضرت زهرا هم مهریه داشتن با اینکه حضرت علی

بی شک بهترین مرد جهان بوده.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خانوادم کلا آدمایی نیستن ک بشه روشون حساب باز‌کرد

پس نباید نافرمانی کنی خدا نکنه ، ولی اگر اتفاقی افتاد هیچی تو دستو بالت نیست خانوادت هم نمیذارن طلاق بگیری چون دوس ندارن سربارشون بشی 

بهتره در کنار یک سکه سه دونگ خونه هم‌بزنی 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪