ما در حد پولمون بود متراژم میدونستیم ولی کسی نگفت ک کوچیکه نخر همه گفتن خونه خوبیه بعدها عوض میکنید. ...
کوچیک نیستا
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما هم بعده سالها ۲۰۶ خریدیم همسایه مون شاسی داشت ما هم خوشحال تو پارکینگ داشتیم نگاه ماشینمون میکردیم یهو اومد گفت وای چطوری تو این جا میشین؟؟؟ من و شوهرم به معنای واقعی دلمون شکست.به دو سال نکشید ورشکست شد و خداروشکر ماشاسی داریم اون الان تیبا داره.
دلشکستن تاوان بدی داره.
بخدا برای ما مهم نیست ولی خودش مارو میبینه راهشو کج میکنه و خجالت زدس