2777
2789
من حتی لباس نگرفتم مجبورم از قبلی هام بپوشم میگم اگه عکس و فیلم رو بعداً ببیینن میگن اینکه صدشو گذاش ...

خانواده شوهرت اختیار خودشونو دارن فقط

شما ببین از دید خودت کدوم کار درسته همونو انجام بده

بعدا ممکنه فیلمشو ببینن،که دیگه حساسیت الان رو ندارن،الان روحیه شون داغون با گذر زمان بهتر میشن و اون موقع گاردی ندارن

با همه اینها ببین،چی برای تو و موقعیتت درست همونو انجام بده

برای لباس هم اشکالی ندارد همون قبلی هارو بپوش فقط مدل شینیون و میکاپت رو این بار تغییر بده

دم شعور همسرتونم گرم

خانواده شوهرت اختیار خودشونو دارن فقطشما ببین از دید خودت کدوم کار درسته همونو انجام بدهبعدا ممکنه ف ...

ممنون که وقت گذاشتید ولی جمله اخرتون متوجه نشدم یعنی تشر بود یا چی ؟🤣🤣🥴🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی باید ۶ـ۵ تا تاپیکاتو بخونی تا بفهمی چی ب چیه کی ب کیه😐نصفش اینجا نصفش اونجا 

خداییش خیلی عروس خوبی هستی باید اون ی جین خواهرشوهرات بزارنت سرشون حلوا حلوات کنن 

بعدم زیاد از جاریت ناراحت نباش ک چرا نرسیده ب پدرشوهرت طرف ۱۲ تااااا دختر داره گشنه و تشنه مونده اونوقت تو میگی جاریم ... خب ب جاریت چ وظیفه‌ش نبوده و حتی وظیفه توهم نبوده فقط لطف بوده وگرنه جاریتو مقصر ندون و خواهرشوهرات مقصرن سر اون قضیه 

عروسی هم واقعا آدم نمیدونه چی بگه ولی اگرم رفتی زیاد نرقص سرسنگین باش 

بعدم خواهرشوهرات زنگ زدن بهت ک بری یا نری بهشون بگو بهتره بجای اینکه ب من امر و نهی کنین زنگ بزنین خواهرتون ک عروسی و بندازه عقب 😒😒

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

ینی باید ۶ـ۵ تا تاپیکاتو بخونی تا بفهمی چی ب چیه کی ب کیه😐نصفش اینجا نصفش اونجا خداییش خیلی عروس خو ...

عزیزم ببخشید ولی جاری که من اسمشو‌میارم بیشتر دارایی پدرشوعرم اون و شوهرش خوردن برای همون اینقد که نمک نشناسی رو اعصابمه عروسی گفتن نمیگیم بنداز عقب شاید یکی دیگه مرد ...درضمن من برم چه برقصم چه نرقصم میگن عروسی رو رفته آخه 

عزیزم ببخشید ولی جاری که من اسمشو‌میارم بیشتر دارایی پدرشوعرم اون و شوهرش خوردن برای همون اینقد که ن ...

اون خواهرشرهری ک عروسی میخواد بگیره می‌دونه ک بقیه خواهراش نمیخوان برن عروسی؟ 

آره میدونم ک چ برقصی چ نرقصی پیش خواهرشوهرات آدم بده ای چون رفتی 

من ب این خاطر گفتم نرقصی ک بین مردم غریبه بده 

هرچند غریبه ها میگن مهم دخترش بود ک احترام نگه نداشت عروس ک. دیگه جای خود داره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

اون خواهرشرهری ک عروسی میخواد بگیره می‌دونه ک بقیه خواهراش نمیخوان برن عروسی؟ آره میدونم ک چ برقصی چ ...

بله قبلش همه بهش گفتن ما نماییم ولی اون گفت اگر یه نفر دیگه بمیره چی عروسی رو بازم عقب بندازم که چی 

برو قشنگ به خودتم برس تو هر کاریم کنی ادم بده میشی بزار همون جاریتو حلوا کنن بزارن سرشون اون همه زحمتتو ندیدن میخوای این احترام گذاشتنتو ببیننن نه بابااااا چند وقت دیگه اونا نیشن خواهر وبرادر شما رو هم به کتفشون نیست اینجا شوهرت باید پشتت باشه یه جا که همشون جمع بود بحث وبندازه وسط بگه خوب کردم رفتیم به هیچکسم ربطی نداره اختیارمونو داریم نبینم دیگه پشت سرمون حرفی باشه  تاااا چند وقت بینشون نباش خودشون یادشون میره نهایت ۶ماه دیگه کی یادش میادتو رفتی عروسی  دقیقا همین مورد برامنم پیش اومد جاریم رفت رقصم کرد عکس وفیلمم بود من نرفتم هیچ کس نگفت دستت درد نکنه به احترام ما نرفتی جاریمم هم پیش خواهرشوهرم که مادر عروس بود عزیزتر شد اینطرفم که چون خبراا دستش بود همه منتظر بودن کی بیاد ببینن چه خبر بوده    والاااا