2777
2789
عنوان

بچها این مشکلی میخوام بگم باید رفت پیش روانشناس یا روانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 47 پست
کجاس عزیزم

روانشناس بالینی

روان درمانگر 

روانپزشک معمولا تایم کمی میزارن و بیشتر تاکید رو مصرف دارو دارن 

پیش ی روانشناس مجرب برو ک اگ نیاز ب مصرف دارو باشه ب روانپزشک ارجاع بده

ببر روانشناس ولی خب ریشه این رفتار والدین تون چی بوده؟اگه رفتار والدینش بده چرا چرا فقط داداشت اینجو ...

چون از مادر یکی هستیم و پدر دوتا داداشم ازاون یکی پدره ما سه تا از پدر دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنید حرف میزنید؟؟؟

نه فقط شما فکر دارید و حرف می‌زنید 

انگار روان پزشک رفتن گناهه یا توهینه تو این سایت 

ایشون مشکلاتی داره که قطعا با حرف زدن درست نمیشه باید اختلالش پیدا بشه و درمان بشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه فقط شما فکر دارید و حرف می‌زنید انگار روان پزشک رفتن گناهه یا توهینه تو این سایت ایشون مشکلاتی دا ...

بعد روانپزشک بر مبنای کدوم نامه و پرونده تشخیص بده مشگلشون چیه؟؟؟ روانپریشم باشی اول روانشناس ویزیت میکنه 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
بعد روانپزشک بر مبنای کدوم نامه و پرونده تشخیص بده مشگلشون چیه؟؟؟ روانپریشم باشی اول روانشناس ویزیت ...

مگه برای روانپزشک رفتن باید نامه گرفت ؟!خودشون نمیتونن یعنی تشخیص بدن؟ جانم من با استاتر دشمنی ندارم چون سن برادرشون بالا هست در اثر رفتارها دچار اختلال هستند میرن دارو میگیرن اگر لازم باشه درمان میشن 

روانشناس در حد مشاوره و حرف زدن هست نه تشخیص یک سری درگیری های روحی 

من خودم سه سال زمان طلایی درمان فرزندم با رفتن پیش چند تا روانشناس کودک متاسفانه هدر رفت 

و خیلی کم پیش میاد روانشناسی کسی رو بفرسته پیش روانپزشک فقط میگن بیاین تراپی و درست میشه اکثرشون اعتقادی به دارو ندارن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مگه برای روانپزشک رفتن باید نامه گرفت ؟!خودشون نمیتونن یعنی تشخیص بدن؟ جانم من با استاتر دشمنی ندارم ...

عزیزم تشخیص بیماری های روانی و اختلالات بخصوص اختلالات شخصیتی کاره رولنشناس هست که با مصاحبه بالینی تشخیص بدن و از تشخیص مهمتر تشخیص افتراقی هست حالا اینکه شما عوض تشخیص و درمان رفتی سراغ مشاور قرار نیس همه ی روانشناس ها مشگل داشته باشن!!! کار روانپزشک تجویز دارو و درمان هست کار روانشناس تشخیص و تفکیک بیماری هاس و تا بیماری تشخیص و تفکیک نشه درمان هم نمیشه مگر در بیماری های شدید مثل اسکیزوفرنی های حاد که بازم پای یه روانشناس در میونه 

مگه برای روانپزشک رفتن باید نامه گرفت ؟!خودشون نمیتونن یعنی تشخیص بدن؟ جانم من با استاتر دشمنی ندارم ...

بعلاوه که این مورد اختلال شخصیتی دارن که خط مقدم درمان cbt هست نه دارو نه روانپزشک 

عزیزم تشخیص بیماری های روانی و اختلالات بخصوص اختلالات شخصیتی کاره رولنشناس هست که با مصاحبه بالینی ...

من پیش مشاور نرفتم دکترای روانشناس کودک رفتم اونم چهارتا میخواین اسم بدم بهتون که فکر نکنید دروغ میگم؟!

روان پزشک با تست و نوار مغزی و ..تشخیص میدن چیزی که حتی به روانشناس میگفتم میگفتن نه چیزی نیست شما حساس هستی و ...

و اولین بار خودم متوجه شدم که شرایط عادی نیست 

شما خودتون احتمالا روانشناسی خوندین که اطلاعات دارید درسته؟!

من پیش مشاور نرفتم دکترای روانشناس کودک رفتم اونم چهارتا میخواین اسم بدم بهتون که فکر نکنید دروغ میگ ...

بله عزیزم من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم واسه همین به تفاوت بین روانشناس و مشاور و روانپزشک اشراف دارم و تا جایی که من میدونم حاذق ترین روانپزشک هم باید یه سرنخی داشته باشه حالا گاهی مشکلات جدی تر هستن که در اثر ناهنجاری مغز یا هورمون ها شکل گرفته که به قول شما با نوار مغز نشون میده ولی خب عامل همه ی اختلالات که تو مغز نیس مشگل فرزندتون چی بوده؟؟؟ 

بله عزیزم من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم واسه همین به تفاوت بین روانشناس و مشاور و روانپزشک اشراف دا ...

خیلی هم عالی متوجه شدم از اطلاعات خوبتون ❤️

پسر من تو جمع به شدت هیجانی میشد سه سال میبردمش بازی درمانی و رفتار درمانی تا امسال که رفت کلاس دوم و معلمش خیلی اذیت بود و درنهایت بردم روانپزشک 

البته همون سه سال پیش هم بردم روانپزشک گفتن مشکلی نداره بعد دیگه بردم روانشناس کودک 

الان رگه هایی از بیش فعالی داره 

خیلی هم عالی متوجه شدم از اطلاعات خوبتون ❤️پسر من تو جمع به شدت هیجانی میشد سه سال میبردمش بازی درما ...

بخدا که روانشناست همون اول حرف خوبی بهت زده بچه های ADHD با بالا رفتن سن به شدت درمان میشن ازش انتظارات عجیب و غریب نداشته باش 

بهش ریتالین داده ؟؟ 

بخدا که روانشناست همون اول حرف خوبی بهت زده بچه های ADHD با بالا رفتن سن به شدت درمان میشن ازش انتظا ...

دیگه مدرسه واقعا نمیتونست کنترلش کنن و روزی دو سه ساعت میرفت محدود 

ریتالین و والپروات سدیم و رسپریدون 

دیگه مدرسه واقعا نمیتونست کنترلش کنن و روزی دو سه ساعت میرفت محدود ریتالین و والپروات سدیم و رسپریدو ...

یعنی بازی درمانی هیچ کمکی بهش نکرد؟؟؟ نوروفیدبک نبردی؟؟؟ 

یعنی بازی درمانی هیچ کمکی بهش نکرد؟؟؟ نوروفیدبک نبردی؟؟؟

نه عزیزم سه سال مداوم بردم هیچ تاثیری نداشت براش 

نورو فیدبک هم از دوستانم بردن که شرایطتشون مشابه پسرم بود نتیجه نگرفتن