2777
2789

مجبور شدم دوباره تاپیک بزنم

بچه‌ها من تقریباً یه ماه دیگه تولد پارتنرمه. خوابگاهی‌ام. به نظرتون می‌تونم کیکش رو خودم درست کنم؟ فر ندارم. باید با فر قابلمه‌ای بپزم. تا حالا امتحان نکردم. قلق خاصی داره؟

و برای خامه‌کشی، چه‌جور خامه‌ای دیرتر آب می‌شه؟ تخم‌مرغ؟ یا خامه صبحانه؟ یا این خامه آماده‌های قنادی؟

و این‌که یه سفر یه روزه تدارک دیدم. اگه از این‌جا درست کنم تو چهار پنج ساعت مسیر خراب نمی‌شه کیکم؟ ایده‌ای دارید که چه‌جوری و توی چی ببرمش که تو دست و پا هم نباشه؟

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی به دردسرش نمی ارزه کلی مواد مصرف میشه خوشمزه هم نمیشه چون دفعه اول هست ریسکش بالاست

یک مینی کیک بگیر خودتو اذیت نکن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نمیتونی به دردسرش نمی ارزه کلی مواد مصرف میشه خوشمزه هم نمیشه چون دفعه اول هست ریسکش بالاستیک مینی ک ...

دفعهٔ اولم نیست بابا. زیاد کیک پختم. خوب هم شده. 

فقط تو خونه بوده اون‌ها.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

چرا انقد سختش میکنی یه کیک تو اون شهری ک هستین و خاستین بخورین بخر

آخه معمولاً برای این‌که خودم براش درست کنم بیش‌تر ذوق دارم خودم

نتونستم عکس بزارم

ولی ما تولد خوابگاهی داشتیم ازین کیک رولی هایی که دایره ای خریدیم (بسته بندی ان) چار پنج تا گذاشتیم رو هم ,لایه به لایه هم فیلینگ خامه موز و گردو  درست کردیم گذاشتیم خامه کشی هم خامه شکلاتی بود . ویفر رولی هم دورش ایستا گذاشتیم. روبان قرمز هم دورش

ماه شده بوددد

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.