2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار‌میکردین

99 بازدید | 15 پست

دختر خاله شوهرم قبل ازدواج ما نشون هم بودن و شوهرم نخواسته و وصلت صورت نگرفته.

امروز به مراسم دارن توی خونه دختره شوهرم خیلی دوست داشت بره!ولی من مخالفت کردم.

و شوهرم الان با من قهره.

شما جای من بودین چیکار میکردین!؟

شدیدا ناراحتم.شدیدا عصبانیم و دارم گریه میکنم!

خا چرا نزاشتی بره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

اگر اونو میخواست الان تویی وجود نداشتی 

اینقدر سختگیری های الکی نکنید 

شاید بتونه با دخترخاله قطع ارتباط کنه ولی با خالش که نمیتونه بالاخره یه جایی میبینتش تو به مهمونی مراسمی چیزی 

تو میخوای هر سری اذیت شی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو اگه به رفتار شما باشه شوهر بنده خدا باید به کل با دختر خاله‌اش قطع رابطه کنه و اگه با اون قطع رابطه کنه اون وقت با خاله‌اش هم قطع رابطه میکنه و اینجوری مادر شوهر آوار میشه روی زندگیتون😀

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

خو اگه به رفتار شما باشه شوهر بنده خدا باید به کل با دختر خاله‌اش قطع رابطه کنه و اگه با اون قطع راب ...

مادر شوهر بنده هنوزم‌انتخابش همون دختر خواهرشه!

و شوهر منم از اینکه نرفته خیلی ناراحته!من انتظار دارم به نظر من احترام‌بذاره!

همونطور که جایی که اون نخواد من نباید برم.

من با خالش چیکار دارم!در ضمن این خاله خانمش چندین باز توی جمع بهم گفت دست و پا چلفت

عزیزم گریه برای چی اون دیگه شوهرته اگه شمارو نمیخواست الان زنش نبودی شماهم به همراهش هردو برید مراسم ...

خاطر خاله ای که چندین بار بهم توی جمع بگه دیت و پا جلفت باید عزیز باشه؟؟

عزیزم گریه برای چی اون دیگه شوهرته اگه شمارو نمیخواست الان زنش نبودی شماهم به همراهش هردو برید مراسم ...

گریه چرا نکنم!به خاطر دختر خالش باید قهر کنه!بزنه بره بیرون؟

شک دارم که دلش انگار با اونه!

خوشم نمیاد!قبلا نشون هم بودن!چرا باید بره؟

خب داری میگی قبلا اگه شوهرت میخواستش الان شوهرهه اون بود

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

مادر شوهر بنده هنوزم‌انتخابش همون دختر خواهرشه!و شوهر منم از اینکه نرفته خیلی ناراحته!من انتظار دارم ...

خانم شما الآن داغی...

ساده نبینید. نمیتونید ازش توقع داشته باشید با دختر خاله و خاله‌اش قطع رابطه کنه چون فقط یک زمانی نشون شده بودن. شده بودن که شده بودن. الآن شوهر شماست، نیست؟ الآن اون شوهر شماست نه شوهر اون. آقایون رو نمیتونید از خانواده‌شون جدا کنید، اگه بگید قطع رابطه کنه زندگی رو به کامتون تلخ میکنه. اگه طرف پدریش بودن اوکی، ولی طرف مادریشه و تهش پای مادرش وسطه بنابراین مطمئن باشید انتخاب اول و آخرش رضایت مادرش خواهد بود.

خودتون هم میگید انتخاب مادر شوهرتون اون دختر خانمه، پس بیاید و با اینجوری رفتار کردن دامن نزنید بهش.

شما هم پاسخشون رو با احترام می‌دادید. چون گفته "دست و پا چلفتی" باید شوهرتون قطع رابطه کنه؟ 

احساسی تصمیم نگیرید و آینده رو هم لحاظ کنید

خانم شما الآن داغی...ساده نبینید. نمیتونید ازش توقع داشته باشید با دختر خاله و خاله‌اش قطع رابطه کنه ...

شوهر من تا اسمش میاد جو گیر میشه.

شوهر من میخواسته اونو اون اینو نخواسته انگار

واسه همون مراسمی میشه جو گیر میشه

شوهر من تا اسمش میاد جو گیر میشه.شوهر من میخواسته اونو اون اینو نخواسته انگارواسه همون مراسمی میشه ج ...

خب پس چرا باهاش ازدواج کردی؟

مگه نمیدونستی که نشون بودن؟