2777
2789
عنوان

ینی همتون خوش اندام هستید یا

172 بازدید | 25 پست

هر وقت تاپیک زدم ک من اندامم بده هیچکس نگفت اره منم اینجوریم .ینی واقعا من تنها اندامم بده

اندامم اینجوریه ک از روی لباس خوبه .ولی از زیر رونام بازوهام سینه هام شل و آویزونه و پرررره ترک 

بعد زایمان افتضاح شدم 

تازه ۲۴ سالمه 

دخترای دیگ انگار نقاشی خدان 

پاهاشون کشیده و صاف و سفت .سینه ها بالا 

من شکمم داغون شده پره ترکه و شل 

بازوهای رو مخمه یجوری زشت شدم ک انکار ۱۰ تا زاییدم 

چیکار کنم 

آنقدر شهریه باشگاه زیاد شده ک ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش انلاین تو خونه قیمت هاش مناسب تره .الان من ۳۲۰ امروز ثبت نام کردم .در نهایت سی درصد تاثیر تو بازهات داره ...پوستتون نرم و شل بوده ...بعد زایمان بدتر شده .خودتو هر جوری که هستی بپذیر 

از این توپر سفتا یا شل من رونام خیلی شله بعد زایمان بدتر شده .ترک هم ک نگم برات

سفت...

خب برا همونه برو لاغری با دستگاه میگن خیلی خوبه....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
اولا اینکه مقایسه نکنبعدم هزینه بالا باشه خب باید بری باشگاه شوهرت ایراد نمیگیره که ؟؟؟؟؟؟

ن شوهرم چیزی نمیگه. ولی خودم جوونم دوس دارم حداقل شلی و ترک هاش از بین بره 

ولی جنس پوستم بده 

و اینکه شل بودن رو ارثی دارم

عزیزم اون آدمای بی نقص واسه تو فیلمان که کلی گریم کردن و کرم مالیدن، وگرنه اکثرمون ترک داریم، سلولیت داریم، ریشه موهای زائدمون دیده میشه، رنگ برخی از نواحی بدنمون تیره تره، اگر اضافه وزنم داشته باشیم که خب شکم و پهلو پوست شل هم می‌تونه بهش اضافه بشه. پس اعتماد به نفستو حفظ کن و برای بهتر شدنت تلاش کن اما فک نکن تو این مسیر تنهایی😉 آنچه که در آدم هست در عالم هست

ن شوهرم چیزی نمیگه. ولی خودم جوونم دوس دارم حداقل شلی و ترک هاش از بین بره ولی جنس پوستم بده و اینکه ...

خب باز خداروشکر شوهرت قبولت داره 

خودتم اعتماد ب نفستو ببر بالا و اینکه ب خودت برس هر جور شده