2777
2789
عنوان

قرمز شدن صورت

60 بازدید | 13 پست

وقتی یه جایی خجالت میکشم یا گریه میکنم و وقتی ورزش اینا میکنم صورتم به قدری قرمز میشه انگار کتک کاری کردم قشنگ قرمز قرمز میشم😔

واقعا برام رنج آوره فردا با دوستامون قرار گذاشتیم بریم صبح پارک والیبال ورزش کنیم میدونم همون اولی قرمز میشم مثلل گوجه میشم و واقعا خجالت میشکم. سفبدی چشماممم همین میشه 

راهکاری چیزی به ذهنتون نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توام الان که یکی دوساعته از حموم اومدم ی ذره گرمم شده لپام قرمز قرمزه و داغ

میفهمم چی میگی

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

منم مثل توام الان که یکی دوساعته از حموم اومدم ی ذره گرمم شده لپام قرمز قرمزه و داغمیفهمم چی میگی

دقیقااا خیلییی بده واقعا برام زجر اورده شده منم زیادی اهل ورزشم  همون دیقه اول قرمز میشم

دقیقااا خیلییی بده واقعا برام زجر اورده شده منم زیادی اهل ورزشم همون دیقه اول قرمز میشم

انگار افتاب سوخته نیشه

هرروز پیش نامزدم کرم پودر دارم من بخاطر همین مشکلم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

خیلی قشنگ و با نمکه چرا عیب میگیری از همچین آپشن قشنگی

اصلنم قشنگ نیست مثل افتاب سوختگیه

دخترا میان کلی تینت و رژگونه میزنن که لپاشون قرمز شه شما خدادادی داریدش

اخه این خیلی پررنگه و رو به کبوده عزیزم خوشرنگ و مثلا فقط رو گونه نیست که رو لپه😢😂