ژنرال_چشم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 834 عنوان منطق اغلب کاربرا 98 بازدید | 5 پست اگه تاپیک درباره جاری و مادرشوهر و خواهرشوهر و جداباد شوهر نباشی قطعا یه بیکاری که تاپیک میزنی سوال پرسیدن، دغدغه فکری درباره اتفاقات طبیعی و انسانی گذشته فقد میتونه از روی بیکاری باشه مشغلههای ذهنی همه باهم فرق میکنه یکی تو فکر بچشه یکی درسش یکی زندگیشیکی....پیش میاد تو یه ساعتی از روز یه موضوعی ذهنتون درگیر کنه و دربارش تاپیک بزنی(مثلا متروپل) و همین میشه که همه میان و میگن بیکاری؟دغدغتو خب که چی چی گیرت میاد متاسفم واقعا! سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است 1404/02/05 | 16:16 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملورین؛ عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 3243 کلاً هر کی اینجاست، اون لحظه حتماً بیکار بوده و حوصلش سر رفته که اومده اینجا.همیشه اینایی که میگن "بیکاری؟" برام خنده دارن. 😂
ژنرال_چشم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 834 کلاً هر کی اینجاست، اون لحظه حتماً بیکار بوده و حوصلش سر رفته که اومده اینجا.همیشه اینایی که میگن "ب ... ادم حساس میکنه در عوض تاپیک های خودشون حقوق میگیرن سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است
چموش_وحشی عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 5180 بزار من خیالتو راحت کنم منطق ندارن بعضی ها می آیند کهنور✨ شوند
خانم_کوچولوی_سعیدم عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 15114 من ی تاپیک درمورد انرژی زنانهمعرفی انواع کتابروتین برا ی خانمبالابردن اعتمادبنفس سیاست تو رابطه با مادرشوهر خواهر و...زدمخیلی ا بچع سالا ریختن رو سرم ک چرا باید فکرکنی دغدغه خانما اینه !!درحالی کمن هزارتا تاپیک دیدمک خیلیا دراین موردا سوال پرسیده بودنقشنگ از کارم پشیمونم کردن ″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️🔥S
ژنرال_چشم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 834 من ی تاپیک درمورد انرژی زنانهمعرفی انواع کتابروتین برا ی خانمبالابردن اعتمادبنفس سیاست تو رابطه با م ... منم مشغله ذهنیم اتفاقایی هست که افتاد و هیچ وقت رمز گشایی نشه تایم تو گوشی بودنمم با همین موضوع سپری میشه و بعضی وقتا میام اینجا با یکی حرف بزنم ببینم بقیه چه فکری میکننکه متاسفانه خوشبختانه دغدغه های بقیه مثل من سطحی نیستاونا به امور مهمتری مشغولن سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است