2777
2789
عنوان

گریه بیش از حد بچم

1182 بازدید | 104 پست

ینی از شش ماهگی تا الان ک یک سال و سه ماهشه از وقتی پا میشه تا شب همممممش مداااام گریه میکنه

دکتر بردیم تا دسشوییشم چک کردیم خداروشکر هیچی نبوده

دارم دیوونه میشم

مثلا اسباب بازی میفته گریه میکنه

با کالسکه میرم بیرون اصصصصلا یک ثانیه نمیتونم وایسم فقط باید در حال حرکت باشه اونم اخرش گریه س

تو کالسکه میذارم تا ده دقه اول گریه س

ب قران قلب درد گرفتم

صبح خداروشکر میکنم میگم روز خوبی شروع کنم نیم ساعت نمیشه گریه نکنه 

خودمم دیگه افسردگی گرفتم باهاش گریه میکنم

ایشالله بی مادر بزرگ شه

باهاش بازی کن خواست گریه کنه حواسشو پرت کن

ولا جات باشم میزنم تو دهنش حوصله گریه ندارم

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه دیوونه این چه حرفیه میزنی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه منم همینجور بود با مادرشوهرم نوبتی تا صبح راه میبردیم ولی بازم گریه نمیکرد جیغغغغ میکشید دکتر بردیم کم خونی شدید داشت بچه یک سالو نیمه.اگه دکتر بردی مشگل نداره شاید غذا اذیتش میکنه دل درد داره

منم امروز از ته دل آرزوی مرگمو کردم

به جهنم ک میفته زیر دست نامادری از خودم ک بالاتر نیس ۲۵ سالمه موهام سفید شده دیگه از بس ک دهنش بازه

البته از بچگی اینجوری نبود از بس ک لوسش کردن ک دهنش بازه 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

باهاش بازی کن خواست گریه کنه حواسشو پرت کنولا جات باشم میزنم تو دهنش حوصله گریه ندارم

دیگه ادمم منم نمیکشم از صبح تا شب چقدر حواسشو پرت کنم

گناه داره خیلی دوسش دارم

دیگه ادمم منم نمیکشم از صبح تا شب چقدر حواسشو پرت کنمگناه داره خیلی دوسش دارم

بده دست باباش

یکی 2 سال دیگه صبر کن تموم میشه

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀