2777
2789
عنوان

قلم چی مسخره

1007 بازدید | 71 پست

واقعا جالبه پاسخنامه ازمون امروز تو خود سایت کانون ساعت ۵ به بعد میاد بیرون 

بعد پاسخنامش و میتونی زودتر بری از جاهای دیگ پیدا کنی 

آخه مسخره ها شما ک خودتون کلید رو شب قبل پخش میکنید دیگه این اداها چیه اه اه😂

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

به نظر من خود اینا از یه طرف سوالارو میفروشن از یه طرف پاسخ هارو!!!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز قلم چی بود ؟وای منی که نمیدونم کی ازمون هست 😑

کنکور و ایشالا خبر داری که هفته بعده؟😂

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

به نظر من خود اینا از یه طرف سوالارو میفروشن از یه طرف پاسخ هارو!!!

حالم ازش بهم میخوره انقد که پول پرستن 

اینقدر پول میگیرنهزار بار زنگ میزنن بیا ثبت نامدختر من امسال دیگه ننوشت

خیلی ضررم نکرد آزمونی که سوالاش شب قبل لو بره فایده نداره 

خدا لعنتشون کنه با وضعی که ساختن.یک ساله کنکورم تموم شده هر جمعه خدارو شکر میکنم😑

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

خدا لعنتشون کنه با وضعی که ساختن.یک ساله کنکورم تموم شده هر جمعه خدارو شکر میکنم😑

ای خدا کی میشه من خلاص شم

قبولم شدی؟ 

دقیقا همینو گفت دخترم

دعا کنید برا کنکوریا 

انشاءالله دختر شمام عالی بده 

ای خدا کی میشه من خلاص شمقبولم شدی؟

اتاق عمل دوست داشتم:)میکروبیولوژی قبول شدم ولی اینم دوسش دارم قبلا نمیدونستم چیه کاملا

ایشالا تو اونی که دوسش داریو حتما قبول شی عزیزم

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...