2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه.تپش قلبو تنگی نفس داری ممکنه فشارت بالا باشه حتما برو اورژانس  جدی بگیر

😭😭😭😭 یکم آبلیمو خوردم  بهتر شدم شنبه میرم اکو میدم

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
نی نیت دختره؟؟ اینجوری بی خوابی آدمو نابود میکنه 

پسره

به خاطر همین مرخصی گرفتم 

توی این بی پولی نمیرم سرکار و مرخصی بدون حقوق چون واقعا از پس کارای خونه هم برنمیام

حتی جون ندارم برم از مامانم سر بزنم همه اش اینا میان پیشم

کلسیم هم میخورم....ماساژمم میده شوهرم ولی گاهی شاید ساعت۷تا۱۱صبح اونم وسطش هی بیدار میشم با غلت خوردن بخوابم

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته

[QUOTE=53066170]😭😭😭😭 یکم آبلیمو خوردم  بهتر شدم شنبه میرم اکو میدم[/

دیابت نداشتی؟

یا احتمال داره چربیت بالا رفته باشه چون با آبلیمو بهتر شدی

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
[QUOTE=53066170]😭😭😭😭 یکم آبلیمو خوردم  بهتر شدم شنبه میرم اکو میدم[/ دیابت نداشتی؟ یا احت ...

نه دیابت و چربی ندارم فقط تپش قلب دارم

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
نه دیابت و چربی ندارم فقط تپش قلب دارم

ببین شبا غذای چرب نمیخوری؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
پسره به خاطر همین مرخصی گرفتم  توی این بی پولی نمیرم سرکار و مرخصی بدون حقوق چون واقعا از پس ...

خدا روزی رسونه. نگران نباش عزیزم. انشاالله زود میاد میگذره