2777
2789
شما ميگين من يادبارداري خودم ميوفتم پسرمن شهريور دنيا اومد بارداري دوران سخت ولي شيرين يه خانومه&nbs ...

بسلامتی انشاالله عزیزم.قدمش مبارک باشه. انشاالله نی نی منم سالم باشه همه چیزو تحمل میکنم 

بسلامتی انشاالله عزیزم.قدمش مبارک باشه. انشاالله نی نی منم سالم باشه همه چیزو تحمل میکنم 

استارتر تازه هفته ٥ حالت تهوع داري ؟؟ من تا هفته ٦ هيچ علايمي نداشتم 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چند وقتتونه؟ نی نیتون دختره؟

عزیزم بچم سقط شد دوهفته قبل مشکل داشت رفت

نگران نشی ربطی به کم خوابی نداره

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
رفتم بهم سفالكسين داد سه تا بسته هنوز سوزش دارم شنبه قراره برم دوباره ازمايش بدم با سفالكسين خوب شدي ...

اره خوب شدم.سوزش نداشتم ازمایس ادرار ۲۴ ساعته نوشته بود بهم دارو داد. مجددا  ارمایش ادرار ساده دادم که خوب شدم

❤️🌷

حالت تهوع اونقدر شدید ندارم.الکی از خواب بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره

ايشالله حالت تهوعت شروع نشه خوابتم تو روز نميخوابي ؟؟

اره خوب شدم.سوزش نداشتم ازمایس ادرار ۲۴ ساعته نوشته بود بهم دارو داد. مجددا  ارمایش ادرار ساده ...

من دكترم حتي بهم نگفت قرص خوردي دوباره ازمايش بده من خودم گفتم برم ازمايش بدم برم به دكتر ديگه بستري نشم تو شهر غريب خوبه 

کم میخوابم.تو کل ۲۴ ساعت ۵ ساعت میخوابم

من ساعت ١٢ خوابيدم الان بيدار شدم الان بخوابم تا ساعت ٢ بعد ازظهر ميخوابم خواب تو رو من گرفتم فك كنم 😂😂

من دكترم حتي بهم نگفت قرص خوردي دوباره ازمايش بده من خودم گفتم برم ازمايش بدم برم به دكتر ديگه بستري ...

دکتر بیخیاله . به نظرم‌عوض کن دکترت فردا موقع زایمان اسیر میشی میبینی نمیاد

بی مسئولیته

❤️🌷

من ساعت ١٢ خوابيدم الان بيدار شدم الان بخوابم تا ساعت ٢ بعد ازظهر ميخوابم خواب تو رو من گرفتم فك كنم ...

خوشبحالت.بخواب پس...من منتظر میمونم اذان بگه بعد از نماز هم چند ساعت باز خوابم نمیبره

دکتر بیخیاله . به نظرم‌عوض کن دکترت فردا موقع زایمان اسیر میشی میبینی نمیاد بی مسئولیته

نه پيش اين زايمان نميكنم شمال ميخوام زايمان كنم اينجا بخاطر كار شىوهرم هستم تو اين شهر خراب شده دوتا دكتر زنان  هست يكي اينه كلا ٣٠ سال نميشه عين عقده ايي هاست يكي ديگه از٢٤ تا ٩ هرماه يه شهر ديگش تا عيد هستم تا برم شمال برم يه دكتر خوب بعضي معلوم نيست چطوري دكتر شدن نه فشار ميگيره نه وزن فقط ميپرسه ويزيت گرفتي !!