2777
2789

قراره با فامیل نزدیک و خانوادم اینا بریم طبیعت من زنک زدم گفتم یک ساعت دیرتر بریم هم هوا گرمه و هم شوهرم کارش تمام بشه . اوناهم گفتن نه همون ساعت با یه لحن سرد بعدم گفتن باشه ولی دیرتر نشه!

لحن خیلی سرد بی میل بود من ناراحت شدم حس میکنم اگر همسرمو ببرم کوچیکش کردم . پس تصمیم گرفتم نریم .

نظرتون رو بگید تاره ازدواج کردیم بی تجربه هم هستم

اگر تو لحنشون بی میلی بوده نرو 

خودت و همسرت دوتایی برین یه جای دیگه کیف کنین 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فکر میکنی واقعا سرد گفتن این حرفو نرو بعدا روت ممکنه منت بزارن که بخاطر همسرت دیر شد 

به همسرت احترام بزار

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

آره از خداشونم باشه والا

ولش کن بیکاری؟ با شوهرت دوتایی برین دور بزنین هر وقت دوست داشتی میری هر وقت دوست داشتی برمیگردی نق نقم نمیشنوی 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏