2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دوستی داشتم رفت خونه ی دبیر فیزیکمون کلاس خصوصی ، اومده بوده همه رو دوره کرده بود که فلانی خونشون مبل نداره..خونشون کمدش آهنی بود.. خونشون بو میداد و.....

حالم از حرفاش بهم میخورد..

بلد نبود مهمون خوبی باشه

بچشو تو سینک طرفشویی شست 

الان 15 سال گذشته گاهی که مجبور میشم خونشون چیزی بخورم حس میکنم همه ظرفا جیشی هستن 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

تاپیک اخرم . دیروز دعوت بودیم یادشون رفته بود دوباره شب زنگ زدن که امروز بیایین منم نمیخواستم برم ولی گفتن تدارک دیدن ولی خونشون بازار شامه کلی ظرف کثیف داشتن سوتین وسط حال بود الانم با جوراب کهنه ی شوهرش داره گاز و تمیز میکنه نهار هم گفتن دونگی از بیرون بگیریم پشمی برام نمونده

عید بود خونه عموم با جاریم اینا بودیم بشدت بوی بد میومد با اینکه بچه کوچیک ندارن خجالت کشیدم پیش جاریم

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!