یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه اماده نیس نکن که اسیر میشی فامیل ما دو سالگی گرفت تا ۸ ماه بیچاره بود هی کثیف کاری خونه زندگیش به گند رفت انقدم سر بچه داد میزد من دخترم و سه سال و ۳ ماهگی گرفتم از همون روز اول خودش گفت یه بارم نه تو شلوار جیش کرد نه تو خونه
چون زوده خودش موقعش که بشه ترسش از بین میره منم با پسرم اینطوری بودم ترسیده بود ادامه ندادم تا چندماه بعد یاد گرفت کلمه جیش رو گفت بعد پوشکشو باز کردم دیگه
دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱
من پسرم ۳ سال و ۵ ماه بود بلاخره تونستم بگیرم اصلا همکاری نمیکرد کل زندگیمو نجس کرد تا اینکه اینجا یه تاپیک خوندم طبق اون پیش رفتم ،یه قصری برا پسرم خریدم گذاشتم تو توالت ،یکم خوراکی و چیزای که دوست داره هم خریدم جهت تشویق و اما شروع کار پسرم پوشک کردم و هر ۱۰ دقیقه بازش میکردم میبردم توالت و میگفتم جیش کن تا بهت جایزه بدم و بعد میشستم خشک میکرد و مجدد پوشک میکردم و اگر پوشک نم میداد حتی یه ذره یکن چای خشک توش میریختم میگفتم وای ببین جیش کردی توش شپش میفته داخلش البته این قسمت برا پسر من کارآمد بود شاید برا بچه شما مناسب نباشه چون واقعا بزرگ شده بود و اصلا نمیخواست یکم همکاری کنه خلاصه هر ۱۰ دقیقه ،هر ۲۰ دقیقه هر ۳۰ دقیقه هر ۴۵ دقیق تا هر ۱ ساعت شد بعد ۱۰ روز و دیدم آماده شده پوشک باز کردم و چون یاد گرفته بود نباید پوشک خیس بشه میدونست لباسش هم نباید خیس بشه و جیش کامل گفت و همزمان شب هم گرفتم شبا ۲،۳ بار میبردم تا کم کم عادت کرد و خودشو نگه داشت دیگه کامل پوشک بعد ۱۰ روز رفت کنار و شماره ۲ هم اصلا توالت نمیرفت میترسید روز دوم به یکی گفتم زنگ بزنه به گوشیم و بگه من پیپی هستم و میخوام برم پیش خانواده آقا جیش و خانم جیش غذا خوردی برو توالت تا من بیام بیرون 😬😄خلاصه این شد که پسرم هر ۱۰ دقیقه میگفت بریم به مامان و باباش پسش بدم ،به معنا واقعی پسرن پیرم کرد سر جیش ولی این روش که اینجا خوندم بلخره تاثیر داشت ،من همه کاری کردم از نقاشی تو توالت تا بزن و بکوب من باباش دم توالت هنگام جیش کردن آقا خلاصه هر راهی رفتم ایم سومین بار بود تلاش کردم و نتیجه گرفتم
هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌