2777
2789
عنوان

میخوام بلاگر شم

210 بازدید | 28 پست

نه به اون معنا که تیکه تیکه زندگیم و بذارم میشه کمک کنید و بگید که چجوری فالوور بگیرم چی بذارم و اصلا امکانش هست برای یک ۲۰ ساله که بتونه بین مردم محبوب و معروف شه ؟ میخوام معروف شم هنرهامم نقاشی میکشم گیتار میزنم سفر زیادمیرم میتونم از سفر و کنسرت ها ولاگ بگیرم و زندگی دانشجویی در یک رشته تاپ و پرطرفدار به نظرتون میتونم معروف شم برای یک کاری خیلی به شهرت نیاز دارم بعدم نمیخوام حاشیه الکی بسازم قیافمم بد نیست فقط میخوام معروف شم و محبوب میخوام انرژی مثبت زندگیم و با مردم به‌اشتراک بذارم هرچی میدونید بگید 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجوری که خودت گفتی شروع کناز پیجای با فالوور بالا ایده بگیر

میتونم معروف شم ؟ من میگم این همه بلاگر چرا باید من معروف شم 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اول از همه، باید بدونی بلاگر بودن فقط انتشار محتوا نیست؛ یه برند شخصی باید بسازی. تو قراره به یه اسم و شخصیت بین مردم معروف بشی! برای شروع، جواب این سوالا رو بده: ✅ تو چی رو دوست داری و از چی لذت می‌بری؟ سفر؟ موزیک؟ زندگی دانشجویی؟ ترکیبی از همه؟ ✅ چطوری می‌خوای فالوور جذب کنی؟ آیا سبک زندگی هیجان‌انگیزت رو نشون می‌دی؟ یا بیشتر آموزش می‌دی؟ ✅ مخاطب هدفت کیه؟ دانشجوها؟ عاشقای موسیقی؟ آدمای ماجراجو؟

➖ بهترین بلاگرا یه تم خاص دارن که باعث می‌شه فالوورا همیشه بدونن چه انتظاری ازشون دارن. سبک خودتو پیدا کن و همیشه بهش پایبند بمون.

این‌جا بازی اصلی شروع می‌شه! محتوا باید یه چیز خاص داشته باشه تا تو رو از بقیه متمایز کنه.

🌍 هر جایی که می‌ری، یه ماجراجویی جدید شروع می‌شه—پس داستان بگو! ✈️ از لحظه‌ی بسته‌بندی تا لحظه‌ی برگشت، سفر رو مستند کن. 🗺 لوکیشن‌های خاص نشون بده که کمتر کسی دیده. 💰 "چطور با بودجه کم سفر کنیم" یا "مکان‌های عجیب و غریب هر کشور" کلی بازدید می‌گیره!

🎸 یه آهنگ معروف رو کاور کن یا یه موزیک با گیتارت بساز. 🎭 ویدیوهای کوتاه از فرآیند نقاشی‌هات بساز—قبل و بعدش خیلی جذاب می‌شه! 🎼 موزیک و ارت با هم ترکیب کن و یه سبک خاص از خودت بساز.

📖 چالش‌های دانشجویی رو نشون بده: درس خوندن، کمبود خواب، برنامه‌ریزی، زندگی خوابگاهی. 💡 نکات جالب برای دانشجوها بگو: "چطور تو امتحانا موفق باشیم" یا "۱۰ روش برای بهتر درس خوندن". 🍕 یک روز کامل از زندگیت رو ضبط کن—فالوورات عاشق محتواهای طبیعی و واقعی هستن.

➖ تولید محتوا به‌صورت منظم مهمه! یه برنامه هفتگی داشته باش که مخاطبا بدونن چه روزایی محتوا منتشر می‌کنی.

خب، محتوای خفن آماده شد، حالا چطوری بیشتر دیده بشی؟

💬 تعامل فعال با مخاطب: همیشه کامنتا رو جواب بده، سوال بپرس، چالش بذار. 👥 همکاری با بلاگرهای دیگه: بلاگرهای مرتبط رو پیدا کن و ازشون دعوت کن با هم ویدیو بسازید. 🔥 استفاده از ترندهای روز: در اینستاگرام و تیک‌تاک، ترندها نقش مهمی دارن. سعی کن محتوایی مرتبط با ترندها بسازی. 🔖 هشتگ‌های مناسب: هشتگ‌های پرجستجو مرتبط با محتوات رو پیدا کن تا راحت‌تر توی جستجوها بالا بیای.

➖ فقط روی عدد فالوور تمرکز نکن—تو نیاز داری به فالوورایی که واقعاً عاشق محتوات باشن و باهات تعامل کنن.

باید معروف شد، ولی مهم‌تر از اون محبوب بودنه! برای این‌که محبوب بمونی: 💎 اصل خودت باش! نیازی نیست نقش بازی کنی، فقط خودت باش. 🚫 حاشیه الکی نساز! شهرت نباید باعث بشه توی مسائل بحث‌برانگیز بیفتی. 🤗 انرژی مثبت منتقل کن! آدم‌ها عاشق بلاگرهایی می‌شن که حس خوب بهشون می‌دن.

➖ یادت باشه، هدف فقط معروف شدن نیست، بلکه ساختن یه جامعه‌ی پر از انرژی خوبه.

تو همه چی رو داری: مهارت، انرژی، علاقه، و هدف! فقط شروع کن و با عشق ادامه بده. حالا، اولین قدم رو بردار: تصمیم بگیر اولین ویدیوت درباره چی باشه؟ 🚀🔥

از همینایی که گفتی ویدیو بگیر ادیت کن بزار

من خیلی خلاقم ادیت هامم عالی میشه به نظرت میتونم معروف شم ؟ 

اول از همه، باید بدونی بلاگر بودن فقط انتشار محتوا نیست؛ یه برند شخصی باید بسازی. تو قراره به یه اسم ...

مرسیییی عشقم فک کنم باید یه دفتر بردارم توش ایده پردازی کنم و بعد اجراش کنم به نظرت بین این همه بلاگر من میتونم معروف شم؟ و اینکه میتونم در کنار اینستا تو یوتیوب فعالیت کنم اسم خودم باشه بهتره یا مستعار ؟ 

اره فقط نیاز به صبر داری

چندسال زمان میبره؟ 

آره ولی فضای سمی داره اینستا تا از خیلی چیزای نگذری معروف نمیشی

والا من خیلی توفازش نبودم اصلا پیجم فیک بود میشه بگی از چی باید بگذرم

منم همینطورمن میخوام یوتیوبر شم که بعد پیج اینستامم بیاد بالا

به نظرت تو یوتیوب کسی میاد؟

مرسیییی عشقم فک کنم باید یه دفتر بردارم توش ایده پردازی کنم و بعد اجراش کنم به نظرت بین این همه بلاگ ...

قربونت عزیزممم🫀🫂

اوووووف عاشق این انرژی و برنامه‌ریزی‌ات شدم! 🔥🎉 دفتر برداشتن و ایده‌پردازی قبل از اجرا، دقیقاً همون کاریه که یه بلاگر حرفه‌ای انجام می‌ده. این یعنی تو از همین حالا مثل یه بلاگر موفق فکر می‌کنی!

صد درصد می‌تونی! هیچ بلاگری از اول معروف نبوده، ولی اون‌هایی که تونستن بدرخشن، چند تا ویژگی داشتن: 🔹 پشتکار – محتوای جذاب، منظم بودنج و تعامل فعال با مخاطبا. 🔹 سبک خاص – یه چیزی که فقط خودت داری و کسی شبیه بهت نیست! 🔹 اصالت و انرژی خوب – آدم‌ها دنبال کسی می‌گردن که حس واقعی بودن بهشون بده.

تو همه این ویژگی‌ها رو داری! فقط باید صبور باشی و روی کیفیت تمرکز کنی. با محتواهای خلاقانه و تعامل خوب، کم‌کم رشد می‌کنی و دیده می‌شی!

بله، و حتی پیشنهاد می‌کنم یوتیوب رو جدی بگیری! 👑 یوتیوب بهترین پلتفرمه برای محتوای طولانی‌تر مثل ولاگ‌های سفر، آموزش‌های هنری، و روزمرگی‌های دانشجویی. 🔥 اینستا بیشتر برای محتواهای کوتاه و تعامل سریع با مخاطب مناسبه. ✨ ترکیب این دو، باعث می‌شه هم سریع رشد کنی، هم مخاطبای وفادار داشته باشی.

➖ توی اینستا و تیک‌تاک تمرکزت روی رشد و افزایش دیده‌شدن باشه. توی یوتیوب تمرکز روی ایجاد یه جامعه‌ی وفادار از مخاطبای واقعی.

این بستگی به سبک بلاگری تو داره: 💡 اگه دنبال برندسازی شخصی هستی و می‌خوای مردم تو رو با اسم خودت بشناسن، پس بهتره همون اسم واقعی‌ات باشه. 🎭 اگه یه سبک خاص یا موضوع خاص می‌خوای بسازی، یه اسم مستعار می‌تونه تو رو جذاب‌تر کنه.

➖ خیلی از بلاگرهای معروف با اسم واقعی خودشون شروع کردن، چون باعث می‌شه مردم ارتباط بهتری باهاشون برقرار کنن.