2777
2789
عنوان

بچه من برای بار دوم سقط شد💔💫

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 27 پست

ختم قرائت سوره مبارکه حشر هست به نیت تعجیل در فرج و سلامتی امام زمان عج و برآورده شدن حاجات همه میخواهیم چهل نفر با هم، نفری یه بار سوره حشر را قرائت کنیم

ازهمین الان تا نیمه شب جمعه فرصت قرائت هست هرکس مایله که در این ختم سهیم باشه، لطفا اعلام کنه💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته از دستش دادی ؟ من ۳۵ هفته درست زمانی که فکر جمع کردن ساکش بودم لباس هاشو اماده میکردم 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

عزیزم انشاالله خدا بهت بچه ی سالم و صالح بده

خدا میدونه چیکار میکنه 

برات حمد میخونم عزیزم

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

از خدا میخوام به دلت آرامش بدهشرایط سختی داری اثلا خودتو سرزنش نکن قطعا یه جایی خدا هزاربرابر پاداش ...

عزیزم شما روانشناسی خوندین؟؟؟

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

قبل از اقدام ب بارداری حتما قبلش تحت نظر دکتر باش آزمایش بده همه چیزو اوکی کن ،ان شا..‌ب زودی مادر بشی و صحیحو سالم بچتو بغل بگیری🤍

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍