2777
2789
عنوان

بچه من برای بار دوم سقط شد💔💫

457 بازدید | 27 پست

نمیدونم حکمت این خدا چیه🙂اگه نمیخوای بدی نده:)

اگه میخوای بدی

چرا میگیریش:)اونم ن یبار

دوبار:)نمی‌فهمم

هیچکس درک نمیکنه منو:)هرچی میام ب زندگیم با شوهرم سر و سامون بدم🙂همش نمیشه:)نمی‌فهمم واقعا

تا کی محکومم ب قوی بودن:)تا کی باید فشارهای زندگی روز ب روز له ترم کنن:)))))مگه من چی میخواستم از زندگی جز عشق شوهرم و ی بچه💔

من درکت میکنم سقط بددددددد

فعلا چندماه دست نگه دار خودتو قوی کن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درکت میکنم سقط بدددددددفعلا چندماه دست نگه دار خودتو قوی کن

بار اول بخاطر طلاق و جدایی از همسرم با میل خودم سقط کردم

اما اینسری:)

اینسری ک باز زندگیم داشت سر و سامون میگرفت

الان دیگه چرا 

درست میشه نگران نباش و اعصابتو ب هم نریز نهم ترین چیز ارامشه

از اعضای خانوادم طی ۴ سال ۶ تا سقط داشت حتی تا ۵ ماهه میرسید سقط مبشد

بعد اون دوتا بچه پشت سر هم اورد ماشالا یکیش امسال میره کلاس اول یکیش میره مهد

لایک نکن.

از خدا میخوام به دلت آرامش بدهشرایط سختی داری اثلا خودتو سرزنش نکن قطعا یه جایی خدا هزاربرابر پاداش ...

:))))شوهرم با ذوق رفته بود براش یعالمه اسباب بازی و لباس خریده بود

با اینکه حتی هنوز نمیدونست جنسیت بچه چیه🙂

بار اول بخاطر طلاق و جدایی از همسرم با میل خودم سقط کردماما اینسری:)اینسری ک باز زندگیم داشت سر و سا ...

وقتی یبار سقط کردی برا دفعه های بعد هم امکان سقط وجود داره باید بری زیر نظر دکتر باردار بشی

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

بار اول بخاطر طلاق و جدایی از همسرم با میل خودم سقط کردماما اینسری:)اینسری ک باز زندگیم داشت سر و سا ...

عزیزم بدنت ضعیف شده سقط دیگه الکی نیس انشالله ی سال به خودت مهلت بده حسابی به خودت برس بعد بارداری انشالله داشته باشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وقتی یبار سقط کردی برا دفعه های بعد هم امکان سقط وجود داره باید بری زیر نظر دکتر باردار بشی

ناخواسته بود 

عید بود ک فهمیدم من حامله ام

پریودم یماه بیشتر عقب افتاده بود 

توی ۱۰ هفته بچه سقط شد

قلبش میزد:)خودم صداشو شنیدم:)💔

:))))شوهرم با ذوق رفته بود براش یعالمه اسباب بازی و لباس خریده بودبا اینکه حتی هنوز نمیدونست جنسیت ب ...

عزیزم اشکالی نداره حالتونو میفمم انگار تمام کاخ رویایی که ساخته بودید فرو ریخته

خداروشکر خودتون سالم هستین دوباره اقدام میکنید نی نی میاری دامنت سبز میشه😍

لایک نکن😑

ناخواسته بود عید بود ک فهمیدم من حامله امپریودم یماه بیشتر عقب افتاده بود توی ۱۰ هفته بچه سقط شدقلبش ...

برو زیر نظر دکتر و هم این‌ک حداقل ۶ ماه به خودت فرصت بده بعد باردار شو

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین