2777
2789

پشمام ریخته بچه ها

اکثرتون من رو میشناسین.۲۴ سالمه و خاستگارم ک میمردم براش ۳۹ بود

اول عید با وقاحت خبر داد دارم با یکی دیگه اشنا میشم و دوسش دارم و...

من گاهی برای اروم شدن دلم پروفایلای کارما و انتقام میذارم و اینم حرصش میگیره😐

دیشب اومد گف ببین انقد منو نفرین نکن و فکر نکن زندگیتو خراب کردم،اگه مستحص باشم خدا خوپش ازم انتقام میگیره و تو هم قبل از رل زدن من با یکی دیگه هم لایف استایلی نداشتی و ورزش و بیرون رفتن و مسافرتت به راه نبود که الان زندگیت مختل شده باشخ😐💔💔💔

گفتم همین مونده تو لایف استایل من رو مسخره کنی!!بعدم من با یه مشکلاتی از جمله سرطان خانواده و افسردگی مادرم دست و پنجه نرم میکردم که فالورای در و داف و پولدارت که همیشه باشگاه و کافه ان توی خوابشونم نمیبینم ک منو مقایسه میکنی!! گف نه مقایسه نکردم و فلان ولی دیگه ریده بود💔

چقد احمق و ظاهربین💔بهش گفتم من هرچی بودم بازم برای تو صد خودمو میذاشتم و تورو میخندوندم...ولی تهش چشمش همون دخترای شاد بی درد رو گرفت🙂🙂منی ک حتی عکسم از خودم نمیگیرم انقد مشکلات هوار شده بود سرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بره به درککککککک 

اصلا استوری اینا نزار بزار اصلا برات مهم نباشعهعع

توام ب خودت برس و بهش رو نده و حتی محل سگم نده بهش تو استوری اینا میزاری اون باخودش فک میکنه خیلی خاصه و خیلی بفکرشی بزار گمشههه تمام