2777
2789
قبل از شروع چله : حرز کبیر امام جواد ع را تهیه کن آماده باشه ( مجربه مجربه صد در صد ) من در تاپیک ۲ ...

آبجی مه نماز نمیخونم مشکلی داره یا نه .. دعا همیشه میخونم جدیدا هم چهله زیارت عاشورا رو گرفتم حالا به نظر شما کا با تجربه هستید مشکل داره ؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیزم انشالا همیشه موفق باشی البته اگه سوال داشتم ازت میپرسم ناراحت نشی 😂😂

عزیزم اینا رو از یوتیوپ و ایتا شات گرفتم 

💜💜💜 و ۷ تا سوره ی تکویر بخون پشت سر هم ( اگه نمیتونی ح ع غ ث ص ط ذ ض ظ را مثل عربها تلفظ کنی به جاش صوتش رو گوش بده ۷ بار پشت سر هم ( صوت التحدیر " یا تند خوانی " سوره ی تکویر ) : اینم باعث میشه اگه تو خونه دعای سیاه و جاروی سیاه باسه پیدا بشه اگه از راه دور فقط برای تو گرفتن خوابشو میبینی ) من انجام دادم بعد از ظهر خوندم و نصف شب خواب جادوهامو دیدم تاپیکشم زدم الآن تگت میکنم ( من تقریباً مطمئن بودم تو خونه جادو نیست و چیزی هم پیدا نشد ولی خواب دیدم " مخصوصا خواب پسری که قبلا منو میخواست من نه که جرثومه ی و ریشه ی اصلی مشکلاتم اونه و از تهران جادوگر ی.هودی پیدا کرده و با خواهر زنداداشم دوسته 

اینارم‌روز شروعش روز نحس نباشه و پریو هم نباش از روز دوم تا آخر چله مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی 

عزبزم هزاران بار سلامتی و شادی نصیب خواهرت ❤️ فقط افسردگیه یا مثلا وسواس فکری و عملی چیزی هم داره ؟ ...

ممنونم عزیزم 

دوتاش هست افسردگی و وسواس شدید فکری 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

آیات ۶۰ قاف حتی طلسم هزار ساله رو هم باطل میکنه ( منظورش میشه طلسم دفنی ) حالا ما ماها رو هم حتما با ...

سلام 

@atir  

از این پست به بعد سوره های باطلی و شرایط حرز امام جواد ع رو گفتم + چنتا شات خواستی ببین و از شات ها شات بگیر 

💔💔 اگه خودمو شاد نشون بدم بی عذاب وجدان ب دختره میرسه

الان فکر میکنی عذاب وجدان داره 

نه تو براش یک دختری هستی که با تو شاد نبوده یکی دیگری انتخاب کرده ضمانت نداشته تا اخر عمرش باهات باشه اون اینجوری فکر میکنه تو فقط خودتو آزار میدی اون چیزیش نمیشه