2777
2789
عنوان

کاش پر توقع بودم

143 بازدید | 8 پست

کاش همیشه پر توقع بودم و قانع نمیشدم هرچی دوست دارم که پر توقع و مفت خورن بشدت زود به خواسته هاشون میرسن در صورتیکه که خانواده من خرج میکنن ولی خرج چیزایی که از نظر خودشون مهمه نه بخاطر خوشحالی من 💔 دخترا همیشههههه تو زندگیتون یه مفت خوره پر توقع باشید چه برا خانواده چه دوس پسر چه شوهر میرید بیرون دست بزارید رو‌گروووون ترین چیز هر مناسبت نداشتنم مجبورشون کنید چیزی که میخوایدو بخرن باور کنید سلیطه ها همیشه به خواسته هاشون میرسن دنیام به کفتشونه زنی که خرج داره ارج داره اصلا درس نخونید تلاشم نکنید بخودتون برسید بعدشم شوهر پولدار کنید خاک تو سر‌من باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست گفتی  واقعا دیروز من برای خواهر شوهرم زنگ زدم گفتم عیدی واسم  چیزای ارزون میاری لباس هم که اصلان نمیاری  بازم مهم نیست اینا خودما  زیاد دارم ولی چرا بین من و جاری ام فرق میزارین ما هر دو توی دوران نامزدی هستیم  مگه من کمتر احترام گذاشتم واستون اما یه مشت اومدن میگه کارت اشتباه است 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

راست گفتی واقعا دیروز من برای خواهر شوهرم زنگ زدم گفتم عیدی واسم چیزای ارزون میاری لباس هم که اصلا ...

بخدا میگم هرچقد کم توقع تر باشی دست پایین تر میگیرنت باید یه سلیطهههه پر توقع باشی نه مث‌من خاک تو سر ناراحتی اروم اشک بریزی باید ناراحتی بری دعوا کنی 

منم مث توفقط چیزای ضروری‌می‌خرن وگرنه من یه چیز ضروری ام که برا خودم بخوام جیگرمو خون میکنن تا بدنال ...

منم میدونم داشته باشن میدن اما کلا بحث خانواده نیست بحث دختر پر توقع و مراعات نکن بودنه ، الکی اومدن خوندن تو گوشمون درس بخون تلاش کن مستقل باش درصورتی‌که الان دوره مفت خورا و زبون درازا و سلیطه هاست

منم میدونم داشته باشن میدن اما کلا بحث خانواده نیست بحث دختر پر توقع و مراعات نکن بودنه ، الکی اومدن ...

دقیقا

داداشم تو اوج نداریشون گیر داده بود که دوچرخه میخوام براش گرفتن الان افتاده گوشه حیاط 

اونوقت من ۴،۵ ساله میگم تخت میخوام هی امروز فردا میکنن منم بی خیال میشم هر دفه

منم مث توفقط چیزای ضروری‌می‌خرن وگرنه من یه چیز ضروری ام که برا خودم بخوام جیگرمو خون میکنن تا بدنال ...

دقیقا 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید